Leier hus til 150.000 i måneden

Britney Spears flytter med kjæresten og sønnene...

<strong>FLYTTER:</strong> Britney Spears flytter med sønnene og kjæresten til en ny villa i Los Angeles - til en leie på 150.000 i måneden. Foto: All Over Press
FLYTTER: Britney Spears flytter med sønnene og kjæresten til en ny villa i Los Angeles - til en leie på 150.000 i måneden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears er på flyttefot etter å ha funnet et nytt hus å leie, til den svimlende sum av 150.000 kroner i måneden.

Popprinsessen flytter sammen med kjæresten Jason Trawick og sine to sønner Preston (6) og Jayden (5). De to barna vil få nok av boltreplass til å leke på, huset er nemlig på over 3000 kvadratmeter.

Villaen, som like like utenfor Los Angeles, har både svømmebasseng, eget treningssenter, hjemmekino og egen pub, skriver radaronline.com.

Popstjernens nye hjem ligger bare et lite stykke unna det som har vært hennes hjem siden 2009, i området Calabasas.

Og det blir nok godt for Britney å komme hjem igjen. Artisten har nemlig vært på turné i seks måneder med sin Femme Fatale Tour, og når hun denne uken kommer hjem til Los Angeles starter hun flytteprosessen til familiens nye villa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Tok med sønnene på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer