Leier hus i samme gate som eksen

Fem måneder etter separasjonen har Gwyneth Paltrow og Chris Martin flyttet fra hverandre - men ikke spesielt langt.

FLYTTET FRA HVERANDRE: Nyheten om at Gwyneth Paltrow og Chris Martin hadde brutt med hverandre kom i mars. Men det er ikke lenge siden det tidligere stjerneparet flyttet fra hverandre. Foto: All Over Press
FLYTTET FRA HVERANDRE: Nyheten om at Gwyneth Paltrow og Chris Martin hadde brutt med hverandre kom i mars. Men det er ikke lenge siden det tidligere stjerneparet flyttet fra hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars kom den overraskende nyheten om at stjerneparet Chris Martin (37) og Gwyneth Paltrow (41) hadde bestemt seg for å gå hver til sitt etter 10 år som mann og kone.

FORTSATT VENNER: Paltrow og Martin er gode venner etter bruddet. Foto: Splash News/ All Over Press
FORTSATT VENNER: Paltrow og Martin er gode venner etter bruddet. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Bruddet skal imidlertid ikke ha vært av den verste sorten, og tre måneder etter at stjernene hadde slått opp, bodde de fortsatt sammen.

- Det vi fortalte alle tidligere i år er sant. Vi er fortsatt veldig nære, men vi er ikke sammen. Det er sannheten. Det er fremdeles masse kjærlighet. Det er ingen skandale, sa Martin den gangen.

Nå melder nettstedet Page Six at det tidligere stjerneparet har flyttet fra hverandre. Men avstanden mellom dem er fortsatt ikke spesielt stor.

Chris leier ifølge avisa et flott hus som ligger et steinkast unna huset til Paltrow.

«Ifølge naboer er Chris ofte ute og går tur eller jogger rundt omkring i området på egenhånd. Noen ganger surfer han i Montauk med barna Apple (10) og Moses (8).», skriver nettstedet.


Det er en av Los Angeles-sjefene, Mitch Kupchak, som eier Martins nye bolig.

Og selv om han ikke lenger bor sammen med Paltrow, tilbringer de fortsatt tid sammen. For ikke lenge siden hadde de med barna på restauranten Bay Kitchen, før de dro på shoppingtur.

LES OGSÅ: Bor sammen tre måneder etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer