Leier et helt luksushotell

Miliardær Jan Haudemann-Andersen sparer ikke på noe når han skal feire bryllup med sin kjære fiolinist.

BLIR EKTEPAR: Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen planlegger bryllup 1. mars neste år. Bryllupsfesten skal holdes på Hotel Continental. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
BLIR EKTEPAR: Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen planlegger bryllup 1. mars neste år. Bryllupsfesten skal holdes på Hotel Continental. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fiolinist Marte Krogh (38) og hennes forlovede, mangemillionæren Jan Haudemann Andersen (55) planlegger et storslått bryllup.

- Ja, jeg kan bekrefte at vi skal gifte oss 1.mars 2014. Utover det ønsker jeg ikke å bidra noe mer til denne saken, sier Marte til Se og Hør.

Foto: Faksimile Se og Hør
Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Paret skal ha booket hele det ærverdige Hotel Continental i Oslo den helgen. Hotellet har 155 rom og suiter. Bryllupet og den påfølgende festen skal ha en kostnad i millionklassen.

- Jeg vil ikke bekrefte noe. Vi kommenterer aldri hvilke gjester vi har, eller hvor mye ting koster, sier Continentals eier og konsernleder Elisabeth Brochmann (56) til Se og Hør.

Les mer om de ekstravagante bryllupsplanene og se den stjernespekkede gjestelisten i ukens Se og Hør Weekend.

 

LES OGSÅ:   Dette tjener Norges heteste kjendispar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer