Leier dverger til Stones-bryllup

Kortvokste skal spille tyvaktige gnomer.

BRYLLUPSKLARE: Bryllupsplanleggerne søker fem dverger, som i tillegg til en ekstrainntekt mest sannsynlig får treffe Rolling Stones-gjengen. På bildet er  gitarist Ronnie Wood, trommis Charlie Watts, sanger Mick Jagger og gitarist Keith Richards. Her m Foto: All Over Press
BRYLLUPSKLARE: Bryllupsplanleggerne søker fem dverger, som i tillegg til en ekstrainntekt mest sannsynlig får treffe Rolling Stones-gjengen. På bildet er gitarist Ronnie Wood, trommis Charlie Watts, sanger Mick Jagger og gitarist Keith Richards. Her m Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ronnie Wood (61) fra Rolling Stones, nekter ikke sin modelldatter Leah (29) noe til hennes forestående kjendisbryllup.

Temaet skal være basert på karakteren Puck i "En midtsommeraftens drøm", og til det trenger hun fem kortvokste til å spille frekke, fnisende, tyveaktige gnomer.

Disse gnomene skal altså hoppe ut fra busker og overraske gjestene, og spille de puss som å stjele damehatter og lignende.

Bryllupsplanleggerne søker etter passende kortvokste til jobben, og vil helst ha så korte skuespillere som mulig, helst ikke over 120 centimeter på strømpelesten.

- Bryllupet kommer til å bli fantastisk, det spares ikke på noe, og gnomene kommer til å gjøre det enda mer gøy, sier en kilde til The Sun.

For de som er interessert i å søke, så bør en være forberedt på at han/hun må forbli i rollen gjennom hele kvelden, dessuten underskrive på taushetserklæring slik at stjernegjestenes privatliv blir vernet. Blant annet Kate Moss og Lizzie Jagger står på gjestelisten, og begge liker å skeie ut på fest.

Kate Moss skal selv gifte seg i nær fremtid, kanskje hun blir inspirert til et eget tema-bryllup?

Bryllupet står den 21 juni, så det haster med å fylle gnomerollene.

Brudgommen er TV-nyhetsmannen Jack Macdonald. Paret har vært sammen i hele elleve år allerede, og vært forlovet siden januar ifjor. Han fridde mens de var på ferie i Kenya.

LES OGSÅ: Rolling Stones løgn levde i 35 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer