Leide vaskehjelp etter barnevernets ordre

Kjendismammaen Nadya Suleman kjemper for å beholde foreldreretten til sine 14 små.

STOR JOBB: Vaskhjelpene som onsdag møtte opp utenfor hjemmet til «åttlingmammaen» Nadya Suleman, kan ifølge Radaronline.com vente seg en tøff jobb med å gjøre rent huset hennes. Foto: All Over Press
STOR JOBB: Vaskhjelpene som onsdag møtte opp utenfor hjemmet til «åttlingmammaen» Nadya Suleman, kan ifølge Radaronline.com vente seg en tøff jobb med å gjøre rent huset hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Åttling mammaen» Nadya Suleman (36) - som i 2009 økte ungeflokken til 14 da hun fødte åtte barn på en gang ved hjelp av kunstig befruktning - gjør nå alt hun kan for å få livet på skinner, etter at amerikanske barnevernsmyndigheter kom på uanmeldt besøk tirsdag.

Etter at hennes frisør skal ha levert inn en bekymringsmelding, besluttet inspektørene at Suleman får beholde barna inntil videre, men at hun fortsatt vil være under etterforskning.

Hun skal også ha fått streng beskjed om å gjøre huset rent, og det tok ikke lang tid før hun fulgte beskjeden.

Onsdag ankom en gruppe med renholdsarbeidere Sulemans hjem og tok fatt på oppgaven med å rydde opp det som ifølge Radaronline.com skal være et hjem i kaos.

Nettstedet har lagt ut bilder av det som skal være Sulemans hjem, hvor blant en dør er spraymalt med ordene «Do not enter» og sprukne vegger og skitne gulv.

Ifølge frisøren som leverte bekymringsmeldingen, må mange av barna bruke bærbare toaletter på rommene sine, fordi kun ett av toalettene i huset virker.

Frisøren skal også ha reagert på at barna virket «underernærte og skitne».

Suleman - som flere ganger skal ha blitt anklaget for ikke å betale regingene sine - har foreløpig ikke uttalt seg etter barnevernets besøk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater de åtte babyene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer