AVSLO BUD: Trude Mostue og eksmannen Howard Thomas bestemte seg for å leie ut huset sitt til en religiøs sekt. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
AVSLO BUD: Trude Mostue og eksmannen Howard Thomas bestemte seg for å leie ut huset sitt til en religiøs sekt. Foto: Tore Skaar, Se og HørVis mer

Leide ut huset til sekt

Trude Mostue og eksmannen valgte å droppe 19 millioners-budet. I stedet leide de ut huset til en religiøs sekt.

SEHER.NO: Ifjor sommer godtok veterinær og tv-aktuelle Trude Mostue (39) og eksmannen Howard Thomas (49) et bud fra en kjøper på sin bolig i Wick Court i England.


- Vi har mottatt et bud på huset og kan regne med at hussalget er i boks i slutten av måneden. Foreløpig er vi i forhandlinger om kontrakten, uttalte megler Richard Brooks i det britiske meglerfirmaet Savills, til Her og Nå den gang.


Når vi skriver 8. januar, er fortsatt ikke det daværende parets hus solgt. På nettbloggen til en religiøs, britisk sekt, står det derimot skrevet at eieren av Wick Court har avstått fra budet - og at de i stedet har valgt å leie ut boligen til den religiøse gruppen med varighet i 18 måneder, skriver samme kilde.


- Uten muligheten til å legge inn bud på huset, ba vi til Gud og overlot det til Guds hender. Da vi hørte at noen andre hadde lagt inn bud på boligen, følte vi at det begynte å glippe for oss, skriver den reigiøse gruppen, som forøvrig kaller seg CurchNextTrust.


4. juli i fjor skal gruppen ha mottatt en telefon fra Howard Thomas.


- Han følte at Gud skulle bruke huset som et uttaks-/opplæringssenter. Han kunne ikke gi det til oss, men ville hjelpe oss til å kjøpe huset. Nå har vi fått muligheten til å leie huset for en periode på 18 måneder, til vi får penger til å kjøpe det, skriver de.


Trude Mostue gjorde stor suksess i TV 2s "Skal vi danse?" i fjor høst. Overfor Her og Nå ønsker ikke 39-åringen å kommentere saken.


LES OGSÅ: - Trenger en sterk mann