USIKKER: Etter at eks-kjæresten, Casper Smart, ble tatt i utroskap, kan det virke som om J-Lo tar sine forholdsregler i nye forhold. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Etter at eks-kjæresten, Casper Smart, ble tatt i utroskap, kan det virke som om J-Lo tar sine forholdsregler i nye forhold. Foto: NTB ScanpixVis mer

Jennifer Lopez:

- Leide privatetterforsker til å spane på kjæresten

Hollywood-stjernen skal ha vært redd for at Alex Rodriguez var utro.

(Seoghør.no): I begynnelsen av mars kom den hyggelige nyheten om at Jennifer Lopez (47) hadde funnet lykken med den tidligere baseballspilleren, Alex Rodriguez (41).

Noen uker senere bekreftet Rodriguez det nye forholdet.

- Vi har det supert sammen. Hun er en fantastisk, fantastisk jente, og et av de smarteste menneskene jeg noensinne har møtt. I tillegg er hun en utrolig mor, skrøt han da han gjestet TV-showet «The View».

De siste tre månedene har turtelduene vist seg oftere og oftere sammen. Enten det har vært på romantiske middager, shopping, trening, søte bilder på sosiale medier eller hyggelige sammenkomster med familiene sine.

Mens Jennifer har tvillingene Max og Emme (9) fra sitt ekteskap med latinosangeren Marc Anthony (47), så har Alex døtrene Natasha (12) og Ella (9) fra et tidligere forhold. Og de fire barna ser ut til å komme godt overens skal vi tro popstjernens Instagram-poster.

Saken fortsetter under bildet.

Happy Sunday everybody!! #sundayfunday 💙💙💙💙💙💙📷@lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Men etter at National Enquirer i juni publiserte et intervju med en kvinne kalt Lauren Hunter, som hevdet at hun og Rodriguez hadde hatt en affære bak J-Los rygg, skal «Ain't Your Mama»-stjernen ha følt seg usikker på forholdet, melder Us Weekly.

Derfor skal sangfuglen ha ansatt en privatetterforsker for å spane på kjæresten Alex i etterkant av episoden.

- Alex fant ut av det og de hadde en stor krangel. Men de jobber seg gjennom det, forteller en kilde til nettstedet.

TVILLINGMOR: Her går Lopez hånd i hånd med barna, mens Rodriguez kan ses i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix.
TVILLINGMOR: Her går Lopez hånd i hånd med barna, mens Rodriguez kan ses i bakgrunnen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Lopez siste forhold, til den 18 år yngre danseren Casper Smart (29), endte nemlig på grunn av utroskap.

Derfor skal 47-åringen ha vært bekymret for at den fire måneder lange romansen med Alex var for god til å være sann.

- Hun liker ham skikkelig godt og vil så gjerne at dette forholdet skal fungere. Derfor prøver hun å kontrollere ting så mye hun kan, legger kilden til.

Dumpet eksen etter utroskap

Det var i august i fjor tok det fem år lange forholdet mellom Jennifer Lopez og Casper Smart tok slutt.

Den gang hevdet duoen at de skiltes som venner, men kort tid etter ble det avslørt at bruddet var mer dramatisk enn man først trodde.

Smart skal ha blitt tatt på fersken i utroskap opptil flere ganger selv om han hadde lovet Lopez at det aldri skulle skje igjen.

- Hun kastet ham ut fordi han var utro mot henne og han ble tatt. Det skjedde for to år siden, og han lovet henne å aldri gjøre det igjen, men da han likevel gjorde det, var hun ferdig, fortalte en kilde til People den gangen.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Jennifer og Casper Smart hadde et av-og-på forhold i fem år før de satte en sluttstrek for forholdet i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Jennifer og Casper Smart hadde et av-og-på forhold i fem år før de satte en sluttstrek for forholdet i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for hendelsen med privatetterforskeren virker Jennifer Lopez svært forelsket i sin kjekke idrettsmann.

- Han er en kjærlig far. Et sjenerøst menneske med familien sin, med vennene sine og med meg. Han er omsorgsfull, søt, talentfull og ansvarlig. Han er alle de vakre tingene du ønsker at en mann skal være.

- Jeg føler meg utrolig heldig akkurat nå. Jeg er så spent på livet, men jeg er mer spent på at folk skal få se hvem han virkelig er, skrøt hun av ham til Extra tidligere denne måneden.

My #MCM 💗

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

LES OGSÅ: Se hva DiCaprio svarte på J-Los sms-flørt