<strong>UTE:</strong> - Jeg ville vinne bilen til mamma. Hva skal jeg med en hytte og en bil? spør Bente Skancke, som lørdag røk ut av TV 2-programmet "Farmen". Foto: TV 2
UTE: - Jeg ville vinne bilen til mamma. Hva skal jeg med en hytte og en bil? spør Bente Skancke, som lørdag røk ut av TV 2-programmet "Farmen". Foto: TV 2 Vis mer

- Lei meg for at jeg skuffet mamma

Den store «snakkisen» denne uka på hodet ut av Farmen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den andre uka av «Farmen» er over. Lørdag ble det klart at det var denne ukas store «snakkis», Bente Skancke (22), som måtte forlate gården på Tranøya.

- Jeg er veldig lei meg for at jeg skuffet mamma. Jeg ville vinne bilen til henne. Hva skal jeg med en hytte og en bil? spør Bente, som med det ville sende en takk gjennom Farmen-deltagelsen.

- Jeg ville gi dem premiene for å vise at jeg setter pris på måten hun har stilt opp for meg på. Men selv om jeg røk ut tidlig, er hun nok stolt av meg, sier Skancke til Seher.no.

Det var allerede mandag at 22-åringen havnet i fokus, da man fikk se den første utblåsningen mellom Bente og konkurrenten, Karin Jonassen (24). Onsdag fortsatte diskusjonen, som til slutt munnet ut i at Bente brukte ord som "hjerneskadet" og "tøs" i møtet med Karin. Til slutt valgte hun å beklage de harde ordene.

Lørdag tapte hun altså tvekampen - i kunnskap - mot Tone Gudrun Fjalestad.

- Angrer du på utbruddet mot Karin?

- Nja, jeg vil nok ikke si det. Men det burde ikke skjedd foran kameraene, vi burde tatt diskusjonen alene. Og så skulle jeg ikke hevet stemmen slik jeg gjorde.

Bente Skancke har nemlig ikke for vane å eksplodere så til det grader som hun gjorde på Farmen.

- Jeg kan ikke huske sist det skjedde. Jeg var kanskje 13-14 år, og hadde masse hormoner, forteller hun.

- Hva synes familien din om måten du har blitt framstilt på den siste uka?

- Familien min vet hvordan jeg er og at jeg sier ifra hvis jeg har en grunn til det. De vet jo også at man også blir påvirket av at man er sulten og trøtt, så jeg tror de synes jeg kom godt ut av det. Men mamma mener at jeg er den flotteste i verden uansett, selv om hun nok ikke er helt objektiv, sier den hjemsendte Farmen-deltageren til Seher.no.

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hørte bare at det smalt på tunet

Se video av helgens mest omtalte utbrudd her:


[obj:media:8467]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer