Lei avisoppslagene

Ylvis-gutta synes det er flaut at mediene har tatt så av med «The Fox». Se video!

SEOGHØR.NO: Se video-intervjuet øverst i saken!

Ylvis-brødrene Bård (31) og Vegard (34) gikk fra å være kjente norske komikere til å bli internasjonale kjendiser etter at video-hiten «The Fox» ble verdenskjent.

Selv har de et avslappet forhold til suksessen.

- Man kan ikke gå å håpe at man skal få over 100 millioner klikk på YouTube. Det er helt absurd. På en måte vanskelig å forholde seg til, sier Bård til Se og Hør.

- Vi blir jo veldig lei av oss selv, og det blir litt flaut at alle skal skrive om oss, sier Ylvis-gutta.

STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN HER

LES MER: I Se og Hør Weekend kan du lese alt om Ylvis-gutta. Foto: Se og Hør
LES MER: I Se og Hør Weekend kan du lese alt om Ylvis-gutta. Foto: Se og Hør Vis mer

I skrivende stund har videoen blitt sett over 156 millioner ganger på YouTube. Hollywood-stjerner har også fått med seg hiten, og i et intervju måtte Morgan Freeman lese teksten på sangen.

Ylvis har den siste tiden gjestet «Ellen DeGeneres-show», opptrådt live på festivalen «iHeartRadio» og gjestet talkshowet «Late Night With Jimmy Fallon». 

Brødrene synes derimot ikke at de er noen Hollywood-kjendiser av den grunn.

- Det som er fint at man gjør på ingen måte det. Vi reiste over til USA og gjorde fantastiske opptreden med blant andre Jimmy Fallon. Vi står i revemasken på videoen - ingen kjenner oss igjen egentlig, påpeker Vegard.

Les hele intervjuet i Se og Hør Weekend.

Dette er «Årets TV-navn»: Gjennom 35 år har Se og Hør kåret «Årets TV-navn». I år er det leserne som stemmer fram vinneren. En jury har plukket ut ti talentfulle kandidater, som alle er seermagneter med en utstråling som rekker langt utenfor TV-skjermen. Kandidatene har hatt stor suksess i året som har gått, og berørt folks liv på helt spesielt vis.

Prisen deles ut på Se og Hørs kjendisgalla i Oslo 3. november.

Her er årets kandidater:
A. Stian Blipp
B. Tore Strømøy
C. Anne Lindmo
D. Jon Almaas
E. Silje Sandmæl
F. Katarina Flatland
G. Sigrid Bonde Tusvik
H. Tom Strømnæss
I. Katrine Moholt
J. Ylvis

SLIK STEMMER DU: Send din stemme på sms. Skriv TVNAVN nummeret på din favoritt. F. eks TVNAVN A og send til 2255. Kr 1,- per melding. Eller du kan stemme på nett her.
Svarfrist: 27. oktober

VILKÅR: Som deltager i våre aktiviteter blir du medlem i Se og Hør-klubben. Aller Media kan sende deg gode tilbud og nyheter via mobil, e-post, brev og telefon.

Personopplysninger vil kun bli benyttet av Aller Media og eventuelle samarbeidspartnere for å kunne gi deg personlige tilbud og enda bedre service.

Utmelding: Send sms SHKLUBB STOPP til 2255

LES OGSÅ: - Pappa har vært en stor ressurs