TULLER: Solange Knowles (t.h) tuller av og til med at Beyoncè ikke er søsteren hennes når hun blir stilt spørsmål om superstjernen.  Foto: All Over Press
TULLER: Solange Knowles (t.h) tuller av og til med at Beyoncè ikke er søsteren hennes når hun blir stilt spørsmål om superstjernen. Foto: All Over PressVis mer

Lei av spørsmål om Beyoncè

Solange Knowles synes ikke det er helt enkelt å være lillesøster...

SEHER.NO: Gryende popstjerne Solange Knowles (22) synes ikke alltid det er like enkelt å stå i skyggen av den populære søsteren sin, Beyoncé Knowles (26). 

Likevel klarer hun å tulle med situasjonen, og i et fersk intervju forteller Knowles at hun ofte later som om hun ikke er søsteren til Beyoncè når hun blir stilt spørsmål om superstjernen, skriver Contactmusic.  

- Jeg blir stilt spørsmål om Beyoncè hele tiden, men jeg pleier som regel å tulle med det, sier Solange, og legger til:

- Noen ganger sier jeg at hun ikke er søsteren min, andre ganger sier jeg at jeg har stappet henne i kofferten min og sendt den til Dubai.

Ifølge Knowles ville hun mest sannsynlig blitt "like gal som Britney", dersom hun ikke hadde sett det komiske i sitasjonen.

- Jeg må ha det litt morsomt med det, ellers hadde jeg blitt Britney - barbert hodet mitt og blitt helt gal, sier Solange.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hun har lagt på seg mye