LEI KLISJEER: Jenny Langlo var så lei av kjærlighetssanger at hun lenge nektet å skrive dem. Nå har hun derimot skiftet mening.  Foto: TV2
LEI KLISJEER: Jenny Langlo var så lei av kjærlighetssanger at hun lenge nektet å skrive dem. Nå har hun derimot skiftet mening. Foto: TV2 Vis mer

Lei av popmusikk

Jenny Langlo orket ikke flere sukkersøte klisjeer.

Publisert
SEHER.NO: «Idol»-finalist Jenny Langlo (18) har flere ganger sunget om kjærlighet sålangt i talentprogrammet. Det var helt utenkelig for henne for noen år siden. Da var Jenny nemlig så lei av popmusikk at hun nektet å skrive sanger om kjærlighet.

- Jeg ble utrolig lei av popmusikk i en periode. Jeg syntes det var så kjedelige og meningsløse tekster. Jeg tenkte at sånne tekster skal jeg aldri skrive, «I love you» og sånt, sier hun til Seher.no.

18-åringen har fått skryt for å gjøre sangene til sin egne, men Langlo er ikke bare et sangtalent, hun skriver også egne låter. Nå har Jenny kommet over frykten for klisjéfylte kjærlighetssanger. Vendepunktet kom overraskende.

- Jeg skrev plutselig en tekst som jeg likte veldig godt. Den handlet om å være avstandsforelsket og se litt på noen du liker.

«Idol»-deltagerne blir ofte frarådet å synge egenskrevne sanger fordi publikum aldri har hørt dem før, og vanskelig får noe forhold til låtene. Selv om vi kanskje ikke får høre Jennys egne sanger i «Idol», har hun skrevet flere hun er godt fornøyd med.

- Teksten om avstandsforelskelse er jeg veldig fornøyd med, og da tenkte jeg at det gikk faktisk an å skrive om kjærlighet på en helt annen måte enn de grusomme sangene jeg hadde hørt før, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Setter livet på vent under «Idol»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer