Kroatisk landslagsspiller:

Lei av penisbilder: - Forkastelig

Den kroatiske fotballstjernen Ana Maria Markovic (22) er ikke utelukkende positiv til oppmerksomheten hun får.

I VINDEN: Ana Maria Markovic, kroatisk landslagsspiller, har 700 000 følgere på Instagram. Noe av oppmerskomheten kunne hun spart seg for, sier hun. Foto: NTB
I VINDEN: Ana Maria Markovic, kroatisk landslagsspiller, har 700 000 følgere på Instagram. Noe av oppmerskomheten kunne hun spart seg for, sier hun. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I et intervju med den sveitsiske avisen 20 Minuten åpner den kroatiske landslagsspilleren opp om den enorme oppmerksomheten rundt henne som person.

- Jeg likte artiklene der jeg ble kalt for «den vakreste fotballspilleren» eller «en av de vakreste», fordi det gjør meg glad å høre at jeg er vakker. Men så dukket det opp avisartikler der jeg ble beskrevet som den «mest sexy fotballspilleren». Det likte jeg ikke, sier Markovic i intervjuet.

Hun forteller at hun følte seg redusert til en person med et utseende.

Fotballspilleren fra Grasshopper Zürich forteller at etter disse oppslagene skrev mange til henne og utga seg for å være agenter og managere. Flere av dem trolig falske.

- Jeg vet hva de var ute etter. Mange mennesker ga meg følelsen av at jeg var pen og at de på grunn av det kunne gjøre noe ut av meg på sosiale medier og ønsket å tjene penger på det, sier hun.

700 000 følgere

Hun er negativ til denne type oppmerksomhet.

- De har aldri sett meg spille fotball og ser meg bare på utsiden. Det synes jeg er veldig synd. Jeg mener at folk burde finne ut mer om hva jeg kan som fotballspiller, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer