Lei av Brokeback Mountain

Heath Ledger ble raskt lei av å promotere den prisbelønnede homsecowboyfilmen "Brokeback Mountain".

KLEMMER TIL: Heath Ledger (bak) er lei av sin egen suksessfilm Brokeback Mountain. Her koser han med Jake Gyllenhaal i filmen. Foto: filmweb.no
KLEMMER TIL: Heath Ledger (bak) er lei av sin egen suksessfilm Brokeback Mountain. Her koser han med Jake Gyllenhaal i filmen. Foto: filmweb.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Homo-lei!

Den enorme promoteringen og oppmerksomheten som fulgte med filmen, ble en påkjenning for den australske hovedrolleinnehaveren Heath Ledger. Ikke bare måtte han stille opp på en rekke seremonier, pressekonferanser og gallaer, han måtte også finne seg i en rekke homovitser.

- Jeg tror ikke jeg var forbanna på grunn av vitsene. Det var mer på grunn av at jeg måtte delta på alle seremoniene. Det var en utrolig slitsom prosess hele greia. Så fort Oscar-utdelingen var over, ble alle lei av hele filmen, sier Ledger ifølge nettsida BreakingNews.ie.

I filmen spiller Ledger og kollega Jack Gyllenhaal to cowboyer som forelsker seg i hverandre i et miljø som ikke aksepterer homofili. Filmen ble en stor suksess, og Heath Ledger ble også nominert til en Oscar for sin innsats. (ANB)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer