TO PROGRAMMER: Kathrine Sørland blir å se på TV 3 to ganger i uken denne høsten, og er programleder i både "Sangstjerne" og "Motebildet". Foto: TV3
TO PROGRAMMER: Kathrine Sørland blir å se på TV 3 to ganger i uken denne høsten, og er programleder i både "Sangstjerne" og "Motebildet". Foto: TV3Vis mer

Lei av bare utseendefokus

Kathrine Sørland (26)vil ikke tilbake i den internasjonale motebransjen.

SEHER.NO: -Jeg blir lei av å bare ha det ytre å spille på. Når jeg jobber i TV, får jeg brukt nesten hele meg, sier Kathrine Sørland til Dagbladet.

Torsdag i forrige uke ledet hun direktesendingen av "Sangstjerne" på TV 3, mandag kveld er Sørland tilbake på skjermen med nok et program – "Motebildet".

Det er i det hele tatt jobb denne høsten handler om for Sørland. Mannen Andreas Holck, møter hun stort sett i døra.

- Akkurat nå rekker vi nesten bare å hilse på hverandre i døra. Men egentlig er jeg glad for at jeg har en travel mann når jeg først er såpass travel selv. Vi har fått oss katter som vi skjemmer bort – jeg håper vi klarer å sette litt mer grenser når vi skal ha unger en gang, sier Sørland.

Men barn har Sørland ikke planer om å få med det første.

- Jeg kan ikke tenke på det ennå. Det er kanskje sånn at det aldri egentlig passer å få barn, men akkurat nå trives jeg veldig godt som jeg har det, sier Sørland.