Madonna (63) og datteren Lourdes (25):

Lei av å stå i mammas skygge

Gjennom hele oppveksten har Lourdes sett Madonna vise seg frem i rampelyset.

SEXY DUO: Da datteren Lourdes delte sexy bilder fra en fersk fotoshoot på sosiale medier, redigerte Madonna seg inn i bildet og delte det på sin Instagram. Foto: NTB
SEXY DUO: Da datteren Lourdes delte sexy bilder fra en fersk fotoshoot på sosiale medier, redigerte Madonna seg inn i bildet og delte det på sin Instagram. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I over 30 år har popstjernen Madonna (63) begeistret og provosert. Sangeren nærmer seg pensjonsalder, men viser ingen tegn til å gi seg. Nylig sjokkerte 63-åringen med en rekke sexy bilder på sosiale medier, der hun lå delvis avkledd med både bryster og rumpe godt synlig.

- For å være ærlig så tenker jeg ikke på alderen min. Jeg bare kjører på, fortalte artisten nylig til V Magazine.

KONTROLLERENDE: Mor og datter har hatt et tett bånd i oppveksten, men Lourdes har også følt seg kontrollert av sin berømte mor. Her fotografert i 2008. Foto: Evan Agostini
KONTROLLERENDE: Mor og datter har hatt et tett bånd i oppveksten, men Lourdes har også følt seg kontrollert av sin berømte mor. Her fotografert i 2008. Foto: Evan Agostini Vis mer

Sexy bilder

De oppsiktsvekkende bildene vekket sterke reaksjoner, og ga Madonna massiv oppmerksomhet.

Få dager senere gjorde datteren Lourdes Leon (25) akkurat som moren, da hun delte en rekke pikante bilder fra en sexy fotoshoot for Paper Magazine.

25-åringen poserer i minimale antrekk, og stirrer utfordrende inn i kamera – akkurat som moren. Tidspunktet for publiseringen har fått flere til å undre seg over om det hele var et «svar» på Madonnas frekke innlegg.

«Like A Virgin»-stjernen var muligens en smule sjalu på Lourdes. Kort tid senere delte hun et bilde der hun og Lourdes poserer side om side, og tagget innlegget med «min bedre halvdel». Det viste seg at bildet er redigert, og at popstjernen hadde «limt seg selv» inn i datterens bilde.

- For ikke å bli utklasset delte Madonna et bilde av seg selv der hun hadde redigert seg selv inn i datterens sexy bilde, skriver Daily Mail.

PROVOSERER: Folk lot seg provosere av Madonnas bidrag til kampen mot coronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

Kontrollert av moren

Det er tydelig at 25-åringen nå gjør som hun selv vil, og ikke lenger lar seg styre av moren – eller faren Carlos Leon (55).

- Mamma har kontrollert meg hele livet. Jeg trengte å være helt selvstendig fra henne så snart jeg var ferdig på skolen, uttalte hun til Interview Magazine i fjor høst.

Videre fortalte kjendisdatteren at hun ikke får noe gratis av sin styrtrike mor, som har en formue på over syv milliarder kroner, men har betalt for både skolegang og leilighet selv.

KUNST: Catwalken til det spanske motehuset «Desigual» tok en overraskende vri. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg tror mamma så andre kjendisers barn, og tenkte «mine barn skal ikke bli slik». Jeg føler også at om foreldrene dine betaler for ting, så gir det dem makt over deg, sa Lourdes til magasinet.

LES OGSÅ: - Dette er ekkelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer