FAMILIEIDYLL?: Det ser ut til at familieidyllen mellom Katie "Jordan" Price og Peter Andrè er iferd med å slå sprekker... Foto: All Over Press
FAMILIEIDYLL?: Det ser ut til at familieidyllen mellom Katie "Jordan" Price og Peter Andrè er iferd med å slå sprekker... Foto: All Over PressVis mer

- Lei av å bli behandlet som dritt

Venner frykter at det går mot brudd for Jordan og Peter Andrè.

SEHER.NO: Britiske medier skal nå ha det til at det nærmer seg slutten på det tre år lange ekteskapet mellom glamourmodell Katie "Jordan" Price (30) og hennes avdankede musikerektemann Peter Andrè (35).

Årsaken skal være flere bitre krangler de to har hatt den siste tiden, skriver Daily Mail.

Ifølge en venn av paret, som nylig kom hjem fra en tur til Sør Afrika hvor de skulle fornye ekteskapsløftene, skal Peter være lei av å bli behandlet som dritt av kona.

- Pete har virkelig fått nok. Han har fortalt henne at dersom hun ikke begynner å behandle han med empati og som sin jevnbyrdige så betyr ikke bryllupsløftene en dritt, sier en venn av "Mysterious Girl"-sangeren.

Peter skal også ha avslørt på parets tv-show "Katie & Peter: The Next Chapter" at han trodde de ville være lykkeligere uten hverandre.

- En dag, uheldigvis, kommer vi til å gå hver vår vei og vi kommer mest sannsynlig til å bli lykkeligere, men for øyeblikket forsøker vi å få forholdet til å fungere, sa Peter.

"Popstjernen" skal også ha blitt rasende da kona, som har tjent en formue som glamourmodell, i et intervju hevdet at hun ikke visste noen ting om hans nyeste prosjekt - en sminke-linje for menn.

- Jeg har ingen anelse. Når vi er hjemme snakker vi ikke om hverandres arbeid, skal glamourstjernen ha uttalt.

Men den siste krangelen deres skal imidlertid ha vært den mest alvorlige så langt, hevder kilder.

- Vi ser alle hvordan hun behandler han, og det er ikke hyggelig. Ingen er enige med Katie, men vi er for redde til å si noe, sier en venn av paret, og legger til:

- Hun dytter ham ned hele tiden. Hvis han snakker om showbiz, sier hun gjerne foran andre: "Hva vet du om det, Pete? Jeg er kjendisen". Det er veldig pinlig for ham. Det hele har blitt veldig stygt og Pete vet ikke hvordan han skal håndtere henne. Hun får ham til å føle seg som dritt. Han kan være iferd med å kle seg til en kveld ute, og hun kan si: "Hva har du på deg det for?". Det gjør ham veldig lei seg.

Paret traff hverandre i 2004, da de begge deltok i tv-programmet "I`m a Celebrity. Get me Out of Here".

De har nå barna Junior (3) og Princess Tiaamii sammen, og Pete har også tatt over farsansvaret for Katies andre sønn Harvey (6).
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg er ikke sjokk-tynn!