Legger skuespillerkarrieren på hylla

Emma Watson bytter ut jobben som skuespiller med livet som student.

GODE VENNER: Rupert Gint, Emma Watson og Daniel Radcliffe ble kjent gjennom Harry Potter-filmene. Her fotografert på premieren i London. Foto: AP
GODE VENNER: Rupert Gint, Emma Watson og Daniel Radcliffe ble kjent gjennom Harry Potter-filmene. Her fotografert på premieren i London. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Harry Potter»-stjernen Emma Watson har takket nei til flere nye filmer. I stedet ønsker skuespilleren i ha fokus på sine studier på universitetet i USA.

23-åringen, som spilte Hermione i «Harry Potter»-filmene, er på vei til å ta eksamen i engelsk ved Brown University i Rhode Island i USA.

- Emma er veldig ettertraktet blant Hollywood-regissører, men hun har så mye å gjøre når det kommer til studier for øyeblikket at hun har bestemt seg for å droppe en del filmer. Hun har rett og slett ikke tid til å gjøre alt, sier en kilde til Daily Mail ifølge Female First.

HARRY POTTER-STJERNE: Emma Watson spilte rollen som Hermione Granger i de populære Harry Potter-filmene. Her sammen med Emma Thompson. Foto: Stella Pictures
HARRY POTTER-STJERNE: Emma Watson spilte rollen som Hermione Granger i de populære Harry Potter-filmene. Her sammen med Emma Thompson. Foto: Stella Pictures Vis mer

Emma Watson, som nylig ble kåret til verdens mest sexy skuespillerinne, fikk sammen med «Harry Potter»-stjernene Daniel Radcliffe og Rupert Grint spesialundervisning i forbindelse med innspillingen av eventyrfilmene.

Siden den gang har hun medvirket i flere andre filmer. Blant annet har hun hovedrollen i den kommende storfilmen «Noah» med Jennifer Connelly, Anthony Hopkins og Russsel Crowe på rollelisten.

LES OGSÅ:   Kåret til verdens mest sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer