- Legger sexkonflikten med NRK bak seg

Hun vant over dem i Høyesterett. Nå erobrer hun nytt NRK-drama...

EN DOBBELSEIER: Gørild Mauseth har takket ja til en rolle i NRKSs storsatsing «Erobreren». Med dette legger hun den mangeårige konflikten død. Foto: SCANPIX
EN DOBBELSEIER: Gørild Mauseth har takket ja til en rolle i NRKSs storsatsing «Erobreren». Med dette legger hun den mangeårige konflikten død. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  I mars ble skuespilleren Gørild Mauseth (37) tilkjent 110 000 kroner i erstatning og 40 000 i oppreisning i Høyesterett, etter at NRK hadde vist nakenbilder av henne.

Men skuespilleren legger nå sexkonflikten med NRK bak seg, og har takket ja til en rolle i storsatsingen «Erobreren», skriver Dagbladet. Dermed legger hun den mangeårige konflikten død.

- Det er en gjensidig profesjonalitet som er veldig hyggelig. Dette er en anerkjennelse, og en dobbeltseier for meg, sier Mauseth til Dagbladet fra Roma, hvor hun er værfast.

«Erobreren» er en av NRKs største dramaproduksjoner noensinne, og Mauseth kan føre seg inn i rekken blant en rekke kjente norske skuespiller. Blant annet Kim Haugen, Øystein Røger, Birgitte Victoria Svendsen og Kåre Conradi, som skal spille hovedrollen som Jonas Wergeland.

- Gørild var vårt førstevalg for rollen. Hun har en enorm utstråling, og kan med troverdighet skildre et menneske som bærer en ballast. Det er ikke mange Gørild Mausether altså, sier NRK-produsent Bitte Monn-Iversen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

LES OGSÅ: - Jeg burde fått litt av pengene