Chrissy Teigen:

Legger seg under kniven - igjen

Modellen innrømmet tidligere i år at hun hadde forstørret brystene. Nå skal hun reversere inngrepet.

BACK TO BASICS: Chrissy Teigen (t.v.) skal fjerne silikonen i brystene. Her sammen med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014, etter at de tre poserte sammen på forsiden av badedraktutgaven av Sports Illustrated. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB scanpix
BACK TO BASICS: Chrissy Teigen (t.v.) skal fjerne silikonen i brystene. Her sammen med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014, etter at de tre poserte sammen på forsiden av badedraktutgaven av Sports Illustrated. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chrissy Teigen (34) slo for alvor gjennom som modell i 2010, da hun ble avbildet i magasinet Sports Illustrated som «årets nykommer».

Den gang var hun 24 år gammel, og relativt ny i bransjen. Likevel hadde hun gjort flere mindre oppdrag årene i forveien, og jobbet i all hovedsak som badedraktmodell. På bakgrunn av yrkesvalget, valgte hun i 20-årene å legge seg under kniven og operere.

Det innrømmet hun i mars, hvor hun samtidig fortalte at hun angret på inngrepet.

- Jeg vil ta dem ut nå. Hvis jeg skulle gjort én ting, ville det vært å løfte dem. Jeg tror det er meningen å bytte ut implantatene hvert tiende år, men når du får barn og tenker på risikoen ved operasjon, tenker du: «Dette er ikke måten jeg vil dø på, under en brystoperasjon», fortalte hun til magasinet Glamour den gang.

- Ikke noen stor greie

Nå avslører hun imidlertid på Instagram at hun skal gjennomgå operasjonen for å få de ti år gamle implantatene bort.

- Jeg delte at jeg tok en covid-test på Twitter, ettersom jeg skal opereres snart. Mange er forståelig nok nysgjerrige (og for nysgjerrige), så jeg sier det bare her: Jeg skal fjerne puppene mine, skriver hun i et innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer