Chrissy Teigen:

Legger seg under kniven - igjen

Modellen innrømmet tidligere i år at hun hadde forstørret brystene. Nå skal hun reversere inngrepet.

BACK TO BASICS: Chrissy Teigen (t.v.) skal fjerne silikonen i brystene. Her sammen med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014, etter at de tre poserte sammen på forsiden av badedraktutgaven av Sports Illustrated. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB scanpix
BACK TO BASICS: Chrissy Teigen (t.v.) skal fjerne silikonen i brystene. Her sammen med Lily Aldridge og Nina Agdal i 2014, etter at de tre poserte sammen på forsiden av badedraktutgaven av Sports Illustrated. Foto: Evan Agostini/ Invision/ AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Chrissy Teigen (34) slo for alvor gjennom som modell i 2010, da hun ble avbildet i magasinet Sports Illustrated som «årets nykommer».

Den gang var hun 24 år gammel, og relativt ny i bransjen. Likevel hadde hun gjort flere mindre oppdrag årene i forveien, og jobbet i all hovedsak som badedraktmodell. På bakgrunn av yrkesvalget, valgte hun i 20-årene å legge seg under kniven og operere.

Det innrømmet hun i mars, hvor hun samtidig fortalte at hun angret på inngrepet.

- Jeg vil ta dem ut nå. Hvis jeg skulle gjort én ting, ville det vært å løfte dem. Jeg tror det er meningen å bytte ut implantatene hvert tiende år, men når du får barn og tenker på risikoen ved operasjon, tenker du: «Dette er ikke måten jeg vil dø på, under en brystoperasjon», fortalte hun til magasinet Glamour den gang.

STORT: I «Insider Fem» blir vi kjent med Sindy Starlet. Hun har lyst på Skandinavias største pupper. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Ikke noen stor greie

Nå avslører hun imidlertid på Instagram at hun skal gjennomgå operasjonen for å få de ti år gamle implantatene bort.

- Jeg delte at jeg tok en covid-test på Twitter, ettersom jeg skal opereres snart. Mange er forståelig nok nysgjerrige (og for nysgjerrige), så jeg sier det bare her: Jeg skal fjerne puppene mine, skriver hun i et innlegg.

Teigen har delt et modellbilde av seg selv i bar overkropp, men har sensurert bort brystvortene.

- De har vært flotte for meg i mange år, men nå er jeg bare over det. Jeg skulle gjerne klart å dra opp glidelåsen på en kjole i min størrelse og å ligge på magen komfortabelt. Ikke noen stor greie, fortsetter hun innlegget.

Sophie Elise viser fram sine nye pupper i gatemagasinet Natt&Dag Vis mer

- Dum, mirakuløs pose med fett

Hun ber videre følgerne om å ikke bekymre seg for henne.

- Jeg kommer fortsatt til å ha pupper, de kommer bare til å være rent fett. Som er alt en pupp er i utgangspunktet. En dum, mirakuløs pose med fett, avslutter hun.

I 2010: Chrissy Teigen på catwalken for Beach Bunny Swimwear i Miami i juli 2010. Foto: NTB scanpix
I 2010: Chrissy Teigen på catwalken for Beach Bunny Swimwear i Miami i juli 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

I mars forklarte Chrissy Teigen at hun tok implantatene for å se bra ut i badedrakt.

- Jeg tenkte at hvis jeg skulle posere, liggende på ryggen, så ville jeg at de skulle strutte, sa hun.

Hun forklarte også at brystene endret seg etter at hun fikk barn. Hun har som kjent barna Luna (4) og Miles (2) med ektemannen John Legend (41).

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Sluttet som modell

I fjor fortalte Teigen at hun har besluttet å legge modellkarrieren på hylla, og at hun i tiden framover ønsker å fokusere på å være mor.

I et intervju med Good Housekeeping Magazine, fortalte 34-åringen nemlig at hun er klar over at kroppen har forandret seg, men at hun i gjengjeld har fått to vakre barn - og at hun ikke lenger «trenger» å jobbe som modell.

- Jeg trenger ikke å være badedraktmodell lenger. Jeg får være mamma, jeg får lage mat og jeg får møte fantastiske mennesker. Og jeg er glad for at jeg går gjennom denne endringen, fortalte hun åpenhjertig til magasinet den gang.

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Vi såret hverandre skikkelig stygt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer