Lady Gaga:

Legger seg langflat etter vennens dødsfall

Lady Gaga trekker tilbake egne ord etter «Zombie Boy»s død.

BEKLAGER: Lady Gaga beklager egne uttalelser etter at «Zombie Boy» døde tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGER: Lady Gaga beklager egne uttalelser etter at «Zombie Boy» døde tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lady Gaga, hvis egentlige navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta (32), uttrykte tidligere denne uken at hun var i sorg over tapet av sin nære venn, Rick Genest, bedre kjent som «Zombie Boy».

I en melding på Twitter bekreftet «Million Reasons»-sangeren dødsfallet, og samtidig hedret hun sin gode venn.

- Selvmordet til vennen min, Rick Genest, Zombie boy, er grusomt tragisk, skrev hun.

Nå har imidlertid den berømte artisten måttet trekke tilbake ordene sine, da hun angivelig konkluderte for raskt med at det var selvmord «Zombie Boy» døde av.

- Av respekt for Ricks familie, Rick og hans arv, beklager jeg for at jeg snakket for tidlig da det ikke var noen vitner eller bevis som støttet konklusjonen om hans død. Jeg mente på ingen måte å trekke en uriktig konklusjon. Min dypeste kondolanse til hele hans familie og venner, skrev hun lørdag.

- Kunsten vi laget sammen var hellig for meg og jeg var emosjonell. Han var en utrolig kunstner og hans kunst og hjerte vil leve videre. Hvil i fred, du vakre sjel, skriver hun videre.

«Zombie boy» fikk sitt store gjennombrudd i 2011, da han tok del i Lady Gagas musikkvideo «Born This Way».

32-åringen var i tillegg kjent for å gjøre suksess på flere arenaer, blant annet som artist, skuespiller og modell. Grunnet sine mange tatoveringer, 176 helt nøyaktig, fikk den kreative sjelen også en plass i «Guinness World Records».

Den tragiske nyheten om at han hadde gått bort, kom ut på iHeartRadio Canada, som videre informerte om at den unge artisten ble funnet død i sitt eget hjem i Montreal, Canada.

Saken fortsetter nedenfor.

HEDRET: Musikerlegenden David Bowie tapte nylig kampen mot kreften - 69 år gammel. Under Grammy Awards hedret Lady Gaga ikonet. Video: Reuters Vis mer Vis mer

- Ulykke

Både Lady Gaga og kanadiske myndigheter fastslo, ifølge People, at «Zombie Boy» hadde tatt sitt eget liv. Til det amerikanske nettstedet forteller den avdødes manager, Karim Leduc, at hans familie og venner tror det hele var en ulykke.

- For oss, familien og nære, føler vi at det er mange uoverensstemmelser rundt hans død. At folk konkluderte så raskt med at det var selvmord, er skuffende, sier manageren og forklarer videre:

- Balkongen i tredje etage som han falt fra, er en veldig farlig balkong. Det er en balkong som har veldig lite rekkverk og som brukes som rømningsvei. Han lente seg bakover mens han satt på rekkverket og han falt baklengs ned.

Videre forteller manageren at Genest ikke hoppet fra tredje etasje, slik det fremstår i media, og at han hadde lagt flere planer den kommende uka.

Lady Gaga har i etterkant slettet Twitter-meldingen hvor hun omtalte dødsfallet som selvmord.

På Ricks Instagram ble det etter hans død postet et nytt innlegg, til tross for at modellen ikke lenger er i live.

Bildet hadde helt svart bakgrunn, med en ring av lys i midten. Under bildet har han skrevet en lang tekst, i form av et mørkt dikt eller vers.

Det spekuleres nå på om han har lastet ned en app som har gitt ham muligheten til å tidsinnstille Instagram-innlegget, og at det er dette han gjorde før han døde.

LES OGSÅ: - Vi krevde bare vann og håndklær