Legger seg inn på klinikk i jula

- Slekten har akseptert at jeg ikke er med på julefeiringen, sier Kristian Valen.

MÅ LADE BATTERIENE: De siste fire årene har Kristian Valen lagt seg inn på klinikk hver jul for å få sove og ladet batteriene. Foto: Stella Pictures
MÅ LADE BATTERIENE: De siste fire årene har Kristian Valen lagt seg inn på klinikk hver jul for å få sove og ladet batteriene. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Kristian Valen har gjennom sine stand-up show og TV-programmer som «Valen-TV» blitt en av Norges mest populære komikere, men julen velger han likevel å feire i ensomhet.

36-åringen sier til bladet Her og Nå at han på grunn av søvnproblemer legger de siste fire årene har lagt seg inn på klinikker verden rundt i julen, for å få slappet av ordentlig og ladet batteriene.

- Rundt juletider er den eneste tiden på året jeg ikke jobber. Derfor må jeg slappe helt av, ta en «timeout» og ligge helt amøbe. Slik blir det når jeg ikke har sovet på et halvt år.

Valen sier sykehusoppholdet er et kjærkomment avbrekk for ham.

- Jeg klager ikke, men hodet mitt er desverre kreativt hele tiden. Den eneste tiden jeg kan slappe av, er når jeg fysisk sover, sier komikeren til Her og Nå.

Kristian Valen innrømmer at han har dårlig samvittighet for at han er borte fra familien i julen, men hevder han ikke har noe annet valg enn å sette helsa først.

- Når jeg ikke har sovet på et halvt år, kommer hjem og finner frem konfirmasjonsdressen for så så å måtte stå tidlig opp må jeg tenke på helsen. Slekten har akseptert at jeg ikke er med på julefeiringen, sier han til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Homofil» Valen fjernes fra finsk TV