PÅ REHAB: LeAnn Rimes har lagt seg inn på rehabilitering for å kjempe mot sine indre demoner. Foto: All Over Press
PÅ REHAB: LeAnn Rimes har lagt seg inn på rehabilitering for å kjempe mot sine indre demoner. Foto: All Over PressVis mer

Legger seg inn for å bli lykkeligere

LeAnn Rimes om hvorfor hun søker behandling.

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble LeAnn Rimes 30 år gammel. Men kun én dag etter sin egen fødselsdag, la hun seg inn på et rehabiliteringssenter. Grunnen skal være angst og stress.

- Jeg er glad og frisk. Jeg vil bare bli enda lykkeligere og friskere på et mer stabilt nivå. Jeg ønsker ikke å våkne opp og ikke tvers gjennom nyte livet mitt og alle fantastiske tingene rundt meg, sier Rimes til People.

Dagen etter at 30-åringen entret klinikken, sendte advokatene hennes ut et søksmål mot to kvinner som ulovlig filmet et møte mellom stjernen og advokatene. Flere utdrag ble lekket på nett, med det Rimes mener er setninger tatt helt ut av sammenheng.

- Disse tingene har virkelig gjort henne fortvilet, og hun vet ikke alltid hvordan hun skal takle det. Det er mye for én person å håndtere, sier en venn av stjernen til bladet.

Nå håper sangstjernen på å tømme seg for det vonde og starte på nytt.

- 30-årene betyr mer frihet for meg. Dette er neste steg i livet, et helt nytt kapittel.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Trodde jeg skulle drepe henne