Ørjan Burøe

Legger seg flat

Komikeren sier han ikke hadde fått med seg oppfordringen om å ikke dra på treningssentre i andre kommuner.

TRENTE I NABOKOMMUNEN: Komiker Ørjan Burøe beklager at han har trent i nabokommunen. Han er samtidig kritisk til at treningssentre stenges. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TRENTE I NABOKOMMUNEN: Komiker Ørjan Burøe beklager at han har trent i nabokommunen. Han er samtidig kritisk til at treningssentre stenges. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

For halvannen uke siden stengte Oslo alle treningssentrene som et tiltak for å slå ned på smittespredningen. Kort tid seinere fulgte Lillestrøm etter.

Da flyktet de treningsglade til Asker og Bærum, som også måtte se seg nødt til å stenge. Flere treningssentre har varslet om økt pågang fra folk bosatt i andre kommuner, på tross av anmodningen fra statsminister Erna Solberg om å holde seg mest mulig hjemme.

Komiker Ørjan Burøe er bosatt i Ski, men har i det siste byttet ut sitt nedstengte treningssenter i Norde Follo, med A.C.E treningssenter i Askim, skriver Smaalenenes Avis. Avisa har også trykket en skjermdump fra ei treningsøkt lagt ut på komikerens Snapchat-konto tirsdag.

- Jeg blir så forbanna. Vi gjør alt vi kan for å holde smitten nede. Vi har nektet folk å komme inn og vi har opplyst om dette på vår hjemmeside, sier daglig leder ved senteret, Roddy McLoud, til avisa.

- Legger meg paddeflat

Overfor Dagbladet presiserer Ørjan Burøe at han på ingen måte har begynt å trene i Askim kun fordi hans nærmeste senter er stengt.

- Jeg har vært medlem der i flere måneder. De har et godt tilbud med klatring og squash, så jeg også kan ta med kidsa på trening. Da sentrene stengte i Ski tenkte jeg bare «så heldig jeg er da», som kan dra dit, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer