Kanye West:

Legger seg flat: - Vet at det skurrer

- Jeg jobber med måten å kommunisere på.

VANSKELIG: Forholdet mellom Kanye West og ekskona Kim Kardashian har blitt kjølig etter at hun ble sammen med Pete Davidson. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
VANSKELIG: Forholdet mellom Kanye West og ekskona Kim Kardashian har blitt kjølig etter at hun ble sammen med Pete Davidson. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst ble det kjent at Kim Kardashian (41) og den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28) hadde en gryende romanse på gang.

Nyheten kom ti måneder etter at skilsmissen mellom realitystjernen og Kanye West (44) ble kjent. I starten virket det som om de to eksene klarte å beholde vennskapet og samarbeide godt om barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2). Men etter hvert som forholdet mellom Kim og Pete stadig har blitt mer seriøst, har Kanye gitt utrykk for at han savner ekskona og ønsker å gjenforene familien.

Den siste tiden har rapperen gått hardt ut mot Davidson på sosiale medier. Mandag rettet han en lang tirade mot komikeren samtidig som han delte en skjermdump av en melding som tilsynelatende var fra ekskona, skrev Page Six.

«Du skaper et farlig og skummelt miljø. Noen vil skade Pete og dette vil være bare din feil», stod det i meldingen.

Rapperen, som omtaler Davidson som «Skete», delte også et bilde der to menn bryter med følgende tekst:

«På min kones forespørsel, vennligst ikke gjør noe fysisk mot Skete, jeg skal håndtere situasjonen selv».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.