Kanye West:

Legger seg flat: - Vet at det skurrer

- Jeg jobber med måten å kommunisere på.

VANSKELIG: Forholdet mellom Kanye West og ekskona Kim Kardashian har blitt kjølig etter at hun ble sammen med Pete Davidson. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
VANSKELIG: Forholdet mellom Kanye West og ekskona Kim Kardashian har blitt kjølig etter at hun ble sammen med Pete Davidson. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst ble det kjent at Kim Kardashian (41) og den 13 år yngre komikeren Pete Davidson (28) hadde en gryende romanse på gang.

Nyheten kom ti måneder etter at skilsmissen mellom realitystjernen og Kanye West (44) ble kjent. I starten virket det som om de to eksene klarte å beholde vennskapet og samarbeide godt om barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2). Men etter hvert som forholdet mellom Kim og Pete stadig har blitt mer seriøst, har Kanye gitt utrykk for at han savner ekskona og ønsker å gjenforene familien.

Den siste tiden har rapperen gått hardt ut mot Davidson på sosiale medier. Mandag rettet han en lang tirade mot komikeren samtidig som han delte en skjermdump av en melding som tilsynelatende var fra ekskona, skrev Page Six.

«Du skaper et farlig og skummelt miljø. Noen vil skade Pete og dette vil være bare din feil», stod det i meldingen.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Rapperen, som omtaler Davidson som «Skete», delte også et bilde der to menn bryter med følgende tekst:

«På min kones forespørsel, vennligst ikke gjør noe fysisk mot Skete, jeg skal håndtere situasjonen selv».

«Jeg vet at det skurrer»

Tirsdag har Kanye slettet hele Instagram-feeden sin. Det var nemlig her han slang dritt om Pete Davidson i en rekke meldinger og skjermdumper som fikk stor oppmerksomhet i media. Alle meldingene var også skrevet med blokkbokstaver.

Nå gjenstår kun ett bilde på kontoen hans, og her kommer firebarnsfaren med følgende unnskyldning:

«Jeg har fått vite at ved å bruke kun blokkbokstaver så føler folk at jeg skriker til dem. Jeg jobber med måten å kommunisere på. Jeg vil dra nytte av et team av kreative profesjonelle, organisatorer og samfunnsledere. Tusen takk til alle som har støttet meg», skriver han og fortsetter:

«Jeg vet at det skurrer av skjermdumpene jeg delte og at det virket som om jeg trakasserte Kim. Det tar jeg ansvar for. Jeg lærer fremdeles. Jeg har ikke alle svarene. For å være en god leder må man være en god lytter».

LES OGSÅ: - Jeg behandlet henne ikke bra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer