Kevin Hart:

Legger seg flat overfor sin gravide kone

Skuespilleren Kevin Hart måtte krype til korset etter å ha blitt forsøkt presset for penger.

SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespiller og standup-komiker Kevin Hart skal ha blitt presset for penger etter at intime videoklipp havnet i feil hender.. Foto: NTB Scanpix
SKAPER OVERSKRIFTER: Skuespiller og standup-komiker Kevin Hart skal ha blitt presset for penger etter at intime videoklipp havnet i feil hender.. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I et videoklipp på Instagram tar den amerikanske skuespilleren og komikeren Kevin Hart (38) et følelsesladd oppgjør med det han selv omtaler som «egne feilgrep» - etter å ha havnet i en pikant utpressingssak.

Ifølge ukebladet People har saken grobunn i trusler fra en kvinne, som angivelig er i besittelse av intimt videomateriale som viser Kevin i het omfavnelse med en annen kvinne.

Ifølge nettsiden TMZ er utpressseren en 27 år gammel kvinnelig stripper som heter Montia Sabbag.

IDENTIFISERT: Den 27 år gamle stripperen Montia Sabbag blir av TMZ utpekt som kvinnen som skal ha forsøkt å presse Kevin Hart for penger. Foto: NTB Scanpix
IDENTIFISERT: Den 27 år gamle stripperen Montia Sabbag blir av TMZ utpekt som kvinnen som skal ha forsøkt å presse Kevin Hart for penger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun skal også være kvinnen som i videoen blir sett i intime posisjoner med Kevin Hart.

Utpresseren skal ha truet Kevin med å offentliggjøre videoklippene hvis han ikke utbetalte henne en klekkelig sum.

Sabbag har benektet at hun har noe med utpressingen å gjøre.

- Jeg er ikke perfekt

- Noen har prøvd å lure Kevin i et mislykket utpressingsforsøk. Saken er under etterforskning, og vi kan derfor ikke kommentere ytterligere nå, uttalte en talsperson for Kevin Hart til People da skandalen ble kjent.

Det var kjendisbloggen TMZ som først omtalte utpressingsskandalen. De skriver at videomaterialet ikke viser direkte seksuell aktivitet, men er av seksuell karakter.

Selv har altså Kevin tatt til Instagram, der han snakker til fansen i et helt minutt om overskriftene som har dukket opp i helgen:

«Jeg er ikke perfekt, og skal ikke sitte her og late som noe annet. Jeg har vist dårlig dømmekraft og satt meg selv i en situasjon som ikke ville ende bra, noe den heller ikke gjorde», sier han.

Beklager overfor familien

38-åringen, som ved siden av skuespiller- og komikeryrket også er kjent som film- og musikkprodusent, venter for tiden barn med sin kone Eniko Parrish (31).

De to giftet seg i fjor, og blir foreldre for første gang. Kevin har også barna Hendrix (9) og Heaven (12) fra et tidligere ekteskap.

BLIR TREBARNSPAPPA: Kevin Hart venter barn med sin kone Eniko Parrish. Her er de sammen under fjorårets Golden Globe-utdeling. Foto: AP / NTB Scanpix
BLIR TREBARNSPAPPA: Kevin Hart venter barn med sin kone Eniko Parrish. Her er de sammen under fjorårets Golden Globe-utdeling. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

«Jeg vet at jeg sårer de som står meg nærmest, og har snakket med mine kone og mine barn for å beklage. Det finnes ingen unnskyldninger for det jeg har gjort, og jeg lover å vise dem at jeg kan bedre enn dette», konstaterer Kevin i Instagram-klippet, der han samtidig understreker at han nekter å la noen tjene penger på «hans feilskjær».

«Jeg har heller konsekvensene av det jeg har gjort», sier han.

Utroskapsrykter

Det er foreløpig ukjent når de angivelige sex-opptakene er gjort, hvordan de har havnet på avveie, eller hvem som medvirker sammen med Kevin.

Ifølge tv-kanalen E! har 38-åringen måttet avvise rykter om utroskap flere ganger den siste tiden, blant annet i sommer, da han responderte med følgende melding på Instagram:

«Jeg må bare le av dette tullet».

Kevin Hart, som har vært et kjent humornavn i Hollywood siden begynnelsen av 2000-tallet, har spilt i filmer som «40-Year-Old Virgin», «Scary Movie» og «Ride Along».

Han var for øvrig blant kjendisene som åpnet lommeboka for orkanofre etter ødeleggelsene i Texas og Louisiana forrige måned.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 03.04.2012 SEXSKANDALE: Skuespilleren Charlize Theron sjokkerte med en bissar sexvideo forrige uke. Det viste seg imidlertid å være en aprilsnarr. Vis mer

LES OGSÅ: Brøt ut i sinne da Emmyen glapp