Drew Barrymore:

Legger seg flat:
- Fornærmet folk

Drew Barrymore kom med uttalelser om rettssaken som foregår mellom Johnny Depp og Amber Heard. Nå beklager hun.

BEKLAGER: Drew Barrymore beklager uttalelser via sosiale medier. Foto: Shutterstock/REX/NTB
BEKLAGER: Drew Barrymore beklager uttalelser via sosiale medier. Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Drew Barrymore (47) har skapt reaksjoner etter at hun uttalte seg om den pågående rettssaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36).

Nå legger stjernen seg flat etter å ha fått med seg tilbakemeldingene.

- Jeg har blitt gjort oppmerksom på at jeg har fornærmet folk ved å ta lett på Johnny Depp og Amber Heard, uttaler Barrymore i en video på Instagram.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

- Vil beklage dypt

Videre legger hun seg helt flat.

- Og for det vil jeg bare beklage dypt og si at jeg setter pris på alle som sa ifra fordi dette kan være et lærerikt øyeblikk for meg og for hvordan jeg fortsetter, og hvordan jeg oppfører meg, uttaler hun.

47-åringen la til at hun heretter vil tenke seg bedre om og at hun vil være en bedre person fremover, fordi alt hun ønsker er å være et godt menneske.

- Dette er sprøtt

Ifølge E! News var det i en av de seneste episodene av «The Drew Barrymore Show» at stjernen kom med uttalelsene som har vekket reaksjoner.

Hun skal ha kalt rettssaken for «et lag med galskap» og en «syv-lags dukkert med vanvidd».

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka. Vis mer

- Jeg vet at dette er to menneskers ekte liv og jeg vet hvordan det er å ha livet ditt brettet ut i offentligheten, sa hun også og la til:

- Jeg forstår følelsene, men de gir faktisk bort denne informasjonen som ingen hadde trengt å vite. Dette er sprøtt!

Varer i minst åtte uker

Rettssaken mellom det tidligere stjerneparet har allerede holdt på i noen uker og er ventet å skulle vare i minst åtte uker til sammen.

Det er Depp som har saksøkt ekskona for ærekrenkelser, etter at Heard skrev en kronikk i Washington Post om hvordan hun hadde opplevd å stå fram som en som hadde erfart vold i hjemmet.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Depps navn ble ikke nevnt i kronikken, men skuespilleren har likevel gått til ærekrenkelsessøksmål hvor han har bedt om 50 millioner dollar i erstatning fra Heard.

Han mente Heards ord hadde gått utover karrieren hans og at innlegget hadde kostet ham flere filmroller, i tillegg til at det hadde skadet ryktet hans som en offentlig person.

Kranglingen mellom det tidligere stjerneparet har allerede pågått i flere år, og stadig dukker det opp påstander og oppsiktsvekkende detaljer fra forholdet.

LES OGSÅ: Letter på sløret om skandaleskilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer