Wendy Williams:

Legger seg flat etter utroskapsryktene

- Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger.

SKILLES: Det har vært noen tøffe uker for Wendy Williams og Kevin Hunter. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Det har vært noen tøffe uker for Wendy Williams og Kevin Hunter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist uke kom nyheten om at den amerikanske programlederen Wendy Williams (54) har søkt om skilsmisse fra ektemannen Kevin Hunter (46) etter 21 år som gift.

Den siste tiden har det svirret rykter at Hunter, som jobber som tv-produsent i «The Wendy Williams Show», i lang tid har hatt en elskerinne - Sharina Hudson. Og i slutten av mars slapp underholdningsmedier som E! News og Page Six bomben om at den angivelige elskerinnen hadde født et barn på et sykehus i Philadelphia.

Page Six skrev at det ikke var bekreftet at det er Hunter som er far til det nyfødte barnet, men det har likevel blitt kraftig spekulert på at dette faktisk er tilfellet.

Tirsdag åpner Kevin Hunter seg for første gang siden bruddet.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er fremdeles The Hunter Family

- Jeg er ikke stolt over mine nylige handlinger og tar fullt ansvar for dem. Jeg ber også om unnskyldning til min kone, min familie og hennes fantastiske fans. Jeg går gjennom en tid med selvrefleksjon og prøver å rette opp noen feil, sier 46-åringen i en uttalelse, ifølge People.

Samtidig hevder en kilde til nettstedet at den offentlige unnskyldingen kommer kort tid etter at Hunter skal ha innrømmet utroskap, og at han har blitt far utenfor ekteskapet, ovenfor Williams.

Videre i uttalelsen forteller Hunter, som har sønnen Kevin Jr. (19) med tv-profilen, at han i likhet med Williams har slitt med rusproblemer, og at han fremover skal jobbe med å bli edru.

- (...) Jeg har dedikert det meste av livet vårt til forretningsimperiet Wendy Williams Hunter, en person som jeg har ubetinget kjærlighet og respekt for. Uansett hva som skjer videre eller hva fremtiden bringer, så er vi fremdeles The Hunter Family. Jeg vil fortsette å støtte min kone gjennom alle utfordringer hun måtte støte på i sitt nye edruelige liv, mens jeg også jobber for å bli edru.

Saken fortsetter nedenfor.

- Leide privatetterforsker

Paret giftet seg i november 1997, og rykter om at Hunter har vært utro gjennom store deler av ekteskapet har fulgt dem i en årrekke.

- Bruddet er en direkte årsak av Kevins utroskap og at elskerinnen hans nylig fødte et barn. Wendy leide en privatetterforsker og da hun konfronterte ham for tre uker siden innrømmet han alt, forteller en venn nær paret til People.

I mars avslørte 54-åringen på «The Wendy Williams Show» at hun i hemmelighet har bodd på et rehabiliteringshjem for å bli edru.

- Dere vet jo at jeg har slitt med kokainavhengighet tidligere. Jeg fikk aldri hjelp for dette, delte hun, ifølge People, og la til:

- Det er bare Kevin som vet om dette. Ikke foreldrene mine vet det en gang. Ingen vet om det fordi jeg ser så glamorøs ut her. Jeg blir kjørt hjem igjen av min 24-timers «sober coach» til et hus hvor jeg bor sammen med en gruppe stinkende gutter som nå har blitt familien min, fortalte hun til tv-seerne.

Saken fortsetter nedenfor.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Åpnet seg om mannens utroskap

Kort tid etter at skriveriene om ektemannen og hans angivelige elskerinne nådde offentligheten, skal Williams ha falt av vannvogna og blitt innlagt på sykehus.

- Alt dramaet den siste tiden har lagt et enormt press på Wendy noe som gjorde det vanskelig for henne å holde seg edru mens hun kjempet for ekteskapet. Valget om å bryte med ektemannen var fryktelig tøft, men hun er på bedringens vei helsemessig. Hun fant endelig ut at hun må sette seg selv først, forteller kilden videre til People.

I selvbiografien «Wendy's Got the Heat» avslørte Wendy at Kevin hadde vært utro mot henne like etter at hun fødte sønnen deres. En tid hun beskrev som smertefull.

I 2013 sa hun følgende om mannens utroskap:

- Jeg vet det høres ut som en klisjé, men det gjorde ekteskapet vårt sterkere. Nei, jeg er ikke samme jenta som jeg var før jeg traff ham. For når man blir såret på den måten, så blir man aldri den samme igjen. Men jeg elsker ham og han elsker meg, og vi tok opp problemet med en gang, fortalte hun til VladTV.

LES OGSÅ: - Helgene mine tilbringes borte fra barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer