Kylie Jenner:

Legger seg flat etter soveromsflause

Kylie Jenner ble ikke blid da hun så hva som ble sendt ut til fansen.

PÅ BADETUR: Kylie Jenner kjølte seg ned på badetur med venninnen Jordyn Woods, etter å ha rast mot artikkelen som ble lagt ut på hennes personlige app. Foto: Scanpix
PÅ BADETUR: Kylie Jenner kjølte seg ned på badetur med venninnen Jordyn Woods, etter å ha rast mot artikkelen som ble lagt ut på hennes personlige app. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO): Kim Kardashians yngste halvsøster, Kylie Jenner (19), har gjort stor suksess med sin personlige app-tjeneste, hvor fans kan betale for å tilgang på oppdateringer fra hennes liv i rampelyset.

Men Kylie skal ifølge Daily Mail ha blitt lang i maska, da hun oppdaget at det ble lagt ut en artikkel om hvordan hun angivelig krydrer sex-livet med kjæresten Tyga (27).

I artikkelen - som har overskriften «Hvordan jeg skjemmer bort typen min» - står det blant annet tips om hvordan man kan piffe opp det som skjer på soverommet med undertøy, sex-leketøy og massasje.

Forfatteren, som utgir seg for å være Kylie selv, skriver også at hun elsker å lage mat for Tyga og vennene hans.

- Når «T» har vennene sine på besøk, lager jeg alltid mat til dem, står det i artikkelen.

Tar avstand

Tirsdag la Kylie ut en serie innlegg på Twitter, hvor hun tar avstand fra artikkelen og avviser at det er hun som har skrevet den.

«Hei alle sammen. Heretter vil jeg aldri legge ut noe personlig på appen min. I dag kom det ut en artikkel som siterte noe jeg aldri har sagt eller sett. Det var en personlig tekst, som jeg aldri ville godkjent.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer