PÅ BADETUR: Kylie Jenner kjølte seg ned på badetur med venninnen Jordyn Woods, etter å ha rast mot artikkelen som ble lagt ut på hennes personlige app. Foto: Scanpix
PÅ BADETUR: Kylie Jenner kjølte seg ned på badetur med venninnen Jordyn Woods, etter å ha rast mot artikkelen som ble lagt ut på hennes personlige app. Foto: ScanpixVis mer

Kylie Jenner:

Legger seg flat etter soveromsflause

Kylie Jenner ble ikke blid da hun så hva som ble sendt ut til fansen.

(SEOGHØR.NO): Kim Kardashians yngste halvsøster, Kylie Jenner (19), har gjort stor suksess med sin personlige app-tjeneste, hvor fans kan betale for å tilgang på oppdateringer fra hennes liv i rampelyset.

Men Kylie skal ifølge Daily Mail ha blitt lang i maska, da hun oppdaget at det ble lagt ut en artikkel om hvordan hun angivelig krydrer sex-livet med kjæresten Tyga (27).

I artikkelen - som har overskriften «Hvordan jeg skjemmer bort typen min» - står det blant annet tips om hvordan man kan piffe opp det som skjer på soverommet med undertøy, sex-leketøy og massasje.

KJÆRESTER: Kylie har vært sammen med Tyga siden 2014. Foto: Scanpix
KJÆRESTER: Kylie har vært sammen med Tyga siden 2014. Foto: Scanpix Vis mer

Forfatteren, som utgir seg for å være Kylie selv, skriver også at hun elsker å lage mat for Tyga og vennene hans.

- Når «T» har vennene sine på besøk, lager jeg alltid mat til dem, står det i artikkelen.

Tar avstand

Tirsdag la Kylie ut en serie innlegg på Twitter, hvor hun tar avstand fra artikkelen og avviser at det er hun som har skrevet den.

«Hei alle sammen. Heretter vil jeg aldri legge ut noe personlig på appen min. I dag kom det ut en artikkel som siterte noe jeg aldri har sagt eller sett. Det var en personlig tekst, som jeg aldri ville godkjent.»

«Det er urettferdig overfor meg og overfor dere å tro at dette er mine ord. Jeg beklager og vet at vi kan finne en løsning hvor vi alle blir fornøyd. Jeg elsker dere», skriver Kylie.

De ansatte som driver appen skal senere ha lagt ut en beklagelse, hvor de hevder at de ved en glipp la ut noe som Kylie ikke hadde godkjent.

Kylie hevder hun nå vil overlate til noen av sine rådgivere å lage innhold til appen.

Flere fans spurte henne etter avsløringen hvorfor de skal betale for innhold hun ikke lager selv, men ifølge Daily Mail har hun foreløpig ikke svart på disse spørsmålene.

TV-STJERNER: Kylie Jenner (t.h.) har gjort suksess i TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Her er hun med søsteren Kendall Jenner (t.v.) og halvsøsteren Kim Kardashian. Foto: Scanpix
TV-STJERNER: Kylie Jenner (t.h.) har gjort suksess i TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Her er hun med søsteren Kendall Jenner (t.v.) og halvsøsteren Kim Kardashian. Foto: Scanpix Vis mer

Sex-flausen så imidlertid til ikke å ha lagt noen langvarig demper på humøret til realitystjernen.

Tirsdag la hun ut flere bilder på Instagram fra sin badetur i solskinnet sammen med venninnen Jordyn Woods.

Kylie har vært sammen med Tyga siden 2014.

Kylie har vært sammen med Tyga siden 2014.

LES OGSÅ: Kylie kledde av seg for å feire kjæresten