Fie Laursen:

Legger seg flat etter rumpebråk

Ønsker ikke lenger å reklamere for plastiske operasjoner.

YDMYK: Den danske infleunseren Fie Laursen innrømmer at hun har påvirket unge mennesker gjennom reklamering for plastiske operasjoner. Foto: Ritzau Scanpix
YDMYK: Den danske infleunseren Fie Laursen innrømmer at hun har påvirket unge mennesker gjennom reklamering for plastiske operasjoner. Foto: Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert

Den danske influenseren Fie Laursen (23) har fått enorm oppmerksomhet den siste tida etter at hun en rekke ganger har reklamert for plastiske operasjoner - og i tillegg delt ut rabattkoder for det.

På sin egen Instagram har 23-åringen promotert resultatene etter operasjonene, i tillegg til andre justeringer hun har fått utført på utseendet sitt.

Kritikken haglet etter at hun blant annet delte en video der hun får utført en såkalt «brazilian butt lift». Inngrepet, som for øvrig ble sponset, fikk Laursen utført på en klinikk i Tyrkia - som hun er ambassadør for.

Blant andre Forbrukertilsynet gikk hardt ut mot Laursen, og slo fast at videoen brøt den norske markedsføringslovens paragraf 21 b. At markedsføringen rettet seg mot norske forbrukere, og særlig mot barn, førte til at Forbrukertilsynet slo ned på saken.

- Dette er kroppspress på sitt aller verste. Dette er reklame som spiller på sosial usikkerhet, dårlig samvittighet og dårlig selvtillit, det er kryss på alle punkter, sa Tonje Skjelbostad i Forbrukertilsynet til Dagbladet i slutten av desember.

Innrømmer sine feil

Nå legger influenseren seg flat i et nytt innlegg på Instagram, der hun har valgt å innrømme sine feil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer