Selena Gomez:

Legger seg flat etter reaksjoner

Selv hevder stjernen at hun ikke hadde slemme intensjoner.

FANSEN REAGERER: Flere mente at Selena Gomez hadde en baktanke med videoen sin. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock
FANSEN REAGERER: Flere mente at Selena Gomez hadde en baktanke med videoen sin. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

Sanger og skuespiller Selena Gomez (29) så seg nødt til å beklage i sitt eget kommentarfeltet etter at hun mottok flere angripende kommentarer på en TikTok-video. Flere mente hun mobbet Hailey Bieber (25).

25-åringen er gift med superstjernen Justin Bieber (28), som i flere år hadde et av-og-på forhold til Gomez.

Tidligere har man sett at det ikke skal mye til før fansen lager drama mellom de to partene.

I 2020 måtte Hailey Bieber komme med krass beskjed til fansen etter at de hadde ropt Gomez' navn da paret gikk på rød løper. Nå er det altså en tilsynelatende uskyldig video som får fansen til å se rødt.

- Slipper unna med å mobbe andre kvinner

Dramaet startet etter at« Lose You To Love Me»-sangeren postet en video kun noen timer etter at Bieber la ut en sminkevideo. I Gomez' video ser man henne fjerne sminken og gjøre hudpleierutinen sin.

Flere av Biebers fans mener 29-åringen gjør narr av henne og at hun prøver å overkjøre Biebers video ved å vise seg selv usminket.

REAGERER: Gomez fikk kommentarer som hevdet hun mobbet andre kvinner. Foto: Skjermdump Twitter/ @selsvenge
REAGERER: Gomez fikk kommentarer som hevdet hun mobbet andre kvinner. Foto: Skjermdump Twitter/ @selsvenge Vis mer

«Og dere ser ikke hykleriet i dette? Hun skal liksom «stå i mot det å dra ned andre kvinner» og være en talsmann for psykisk helse. Virker som at hun er en performativ taper som slipper unna med å mobbe andre kvinner», hadde en anonym bruker kommentert.

Fans på Twitter tar Gomez i forsvar og sier de ikke skjønner hva hun har gjort galt.

«Nei, det er ingenting galt, bare det at Hailey Bieber la ut en hudpleierutine nesten samtidig (rett før). Så folk blir opprørt fordi Sel (Gomez, journ. anm) gjorde det samme og de tror hun gjorde narr. Som om hudpleie var rart? Få det til å gi mening fordi jeg skjønner det ikke», forklarer en fan på Twitter.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

Etter flere angripende kommentarer valgte Gomez selv å legge igjen en beklagelse, før hun stengte kommentarfeltet. Hun sier selv at hun har ingen aning om hvorfor folk reagerer.

FORKLARTE SEG: Gomez måtte gi en forklaring på videoen sin. Foto: Skjermpdump Twitter/ @GomezSource
FORKLARTE SEG: Gomez måtte gi en forklaring på videoen sin. Foto: Skjermpdump Twitter/ @GomezSource Vis mer

«Dette er hvorfor jeg tror på det å ta vare på sin mentale helse. Dere, ingen idè hva jeg gjorde men jeg beklager virkelig. Ingen dårlig intensjoner. Sletter snart», lød kommentaren til Gomez.

Videoen er fortsatt å se på Gomez' TikTok-profil, og hverken Hailey eller Justin Bieber har kommentert anklagelsene om at videoen var ment som et stikk.

LES OGSÅ: - Kan ikke være ekte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer