Shia LaBeouf arrestert:

Legger seg flat etter rasistisk hets

Se videoen der Hollywood-stjernen blir lagt i jern.

(Seoghør.no): Forrige lørdag ble en stupfull Shia LaBeouf (31) arrestert for å være beruset på offentlig sted, og for å ha hindret politiet i å gjøre jobben sin.

«Transformers»-stjernen er kjent som litt av en bråkmaker, men det han gjorde da han ankom politistasjonen i Savannah, Georgia skaper likevel overskrifter verden rundt.

Da LaBeouf ble sittende med to afroamerikanske politibetjenter på stasjonen, lirte han nemlig av seg en rekke rasistiske kommentarer.

- Du kommer rett til helvete fordi du er svart, skal han blant annet ha sagt, i tillegg til annen grov og diskriminerende hets.

Han skal også ha kalt flere politikonstabler for en dum f***, og skal til og med ha truet med å skyte lovens lange arm.

  • Se videoen der Shia LaBeouf blir arrestert øverst i saken!
PROBLEMATISK: Det er ingen tvil om at Shias oppførsel skader karrieren hans. Han er nok best kjent for sin rolle i «Transformers»-filmene. Her med kollega Megan Fox i 2009. Foto: NTB scanpix
PROBLEMATISK: Det er ingen tvil om at Shias oppførsel skader karrieren hans. Han er nok best kjent for sin rolle i «Transformers»-filmene. Her med kollega Megan Fox i 2009. Foto: NTB scanpix Vis mer

Legger seg flat

Etter at nettsiden TMZ publiserte en video av Shias utbrudd på politistasjonen, har stjernen beklaget seg på Twitter.

- Jeg skammer meg veldig over oppførselen min, og har ingen unnskyldninger, skriver han og fortsetter:

- Min mangel på respekt for autoriteter er svært problematisk, og veldig ødeleggende. Jeg håper jeg har nådd bunnen nå. Jeg har lenge slitt med rusavhengighet i offentligheten, og prøver nå å bli rusfri. Jeg håper jeg kan bli tilgitt for mine feil, avslutter han.

Saken fortsetter nedenfor.

Rømte fra politiet

Før arrestasjonen skal skuespilleren ha bedt en forbipasserende og en politimann om en sigarett.

Da han ble nektet dette ble han utagerende og grov i språket. Ifølge politiet i Savannah ble han svært aggressiv da han ble bedt om å forlate området.

- Da politimannen prøvde å arrestere ham, løp LaBeouf til et nærliggende hotell der han ble arrestert i lobbyen. Han fortsatte da sin aggressive oppførsel, sier politiet til CNN.

BRÅKMAKER: Her er politibildet som ble tatt av Shia i 2015. Foto: NTB Scanpix
BRÅKMAKER: Her er politibildet som ble tatt av Shia i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Arrestert flere ganger

Dette er langt fra den første gangen Shia har havnet i trøbbel med loven.

I januar ble han arrestert i New York for å ha havnet i slåsskamp med en annen mann under en kunstutstilling. Saken ble senere henlagt.

I 2015 ble han arrestert for å være full på offentlig sted, og han ble tatt for kjøring i påvirket tilstand i 2008. I 2014 sa han seg skyldig i å ha forstyrret ro og orden på et teater i New York.

KJENT ROLLE: I 2007 spilte Shia LaBeouf mot Megan Fox i actionfilmen «Transformers». Foto: DreamWorks Pictures/ Paramount Pictures/ NTB scanpix
KJENT ROLLE: I 2007 spilte Shia LaBeouf mot Megan Fox i actionfilmen «Transformers». Foto: DreamWorks Pictures/ Paramount Pictures/ NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Arrestert under Trump-demonstrasjon