Legger seg flat etter nazi-utsagn

Lars von Trier ber om unnskyldning etter sjokk-uttalelsene i Cannes.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg sympatiserar med Hitler, sa filmskaper Lars von Trier onsdag i Cannes, og utsagnet har naturlig nok fått mye oppmerksomhet.

Nå har den danske regissøren imidlertid bedt om unnskyldning for skandaleutsagnet han kom med under en pressekonferanse under den franske filmfestivalen.


I steden for å svare på spørsmål om sin nye film, «Melancholia», forvillet von Trier tirsdag seg inn på tema om jøder, nazisme og Hitler.

- OK, jeg er nazist. Vi nazister liker å gjøre ting storslagne, sa han ifølge
Aftonbladet.

Det fikk både skuespillere og pressefolk til å reagrerer. Men onsdag kveld benyttet han altså anledningen til å komme med en offentlig beklagelse.

- Hvis jeg har såret noen i dag med det jeg sa på pressekonferansen, så ber jeg oppriktig om unnskyldning, sier von Trier i en e-post onsdag ettermiddag. sendt via hans produsent Meta Louise Foldager til nyhetsbyrået AFP..

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nakenhet er ikke noe problem for meg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer