Legger seg flat etter nazi-utsagn

Lars von Trier ber om unnskyldning etter sjokk-uttalelsene i Cannes.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg sympatiserar med Hitler, sa filmskaper Lars von Trier onsdag i Cannes, og utsagnet har naturlig nok fått mye oppmerksomhet.

Nå har den danske regissøren imidlertid bedt om unnskyldning for skandaleutsagnet han kom med under en pressekonferanse under den franske filmfestivalen.


I steden for å svare på spørsmål om sin nye film, «Melancholia», forvillet von Trier tirsdag seg inn på tema om jøder, nazisme og Hitler.

- OK, jeg er nazist. Vi nazister liker å gjøre ting storslagne, sa han ifølge
Aftonbladet.

Det fikk både skuespillere og pressefolk til å reagrerer. Men onsdag kveld benyttet han altså anledningen til å komme med en offentlig beklagelse.

- Hvis jeg har såret noen i dag med det jeg sa på pressekonferansen, så ber jeg oppriktig om unnskyldning, sier von Trier i en e-post onsdag ettermiddag. sendt via hans produsent Meta Louise Foldager til nyhetsbyrået AFP..

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nakenhet er ikke noe problem for meg 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer