Paris Jackson:

Legger seg flat etter magasinforside

Paris Jackson mottar sterk kritikk for å ha frontet forside i Singapore.

KRASS KRITIKK: Paris Jackson har sett seg nødt til å svare for seg etter at hun mottok krass kritikk for sin nyeste forside. Foto: NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Paris Jackson har sett seg nødt til å svare for seg etter at hun mottok krass kritikk for sin nyeste forside. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paris Jackson (20) har de siste årene virkelig skapt et navn for seg selv, etter at hun både har uttrykket sine sterke meninger og frontet flere av verdens største magasinforsider.

Sistnevnte jobb har nylig skapt hodebry for 20-åringen, etter at hun tidligere denne uken delte nyheten om at hun er på forsiden av Harper's Bazaar Singapore.

Paris har tidligere vært åpen rundt sin legning, og innrømmet at hun liker både gutter og jenter. Blant annet ble det lenge spekulert i om hun og modell og skuespiller Cara Delevingne (26) var blitt et par.

Det er nettopp legningen til Paris som skaper problemer for hennes rykende ferske forside.

- Din hykler

I et lengre innlegg på sin Instagram-profil takket 20-åringen for muligheten til å bli avbildet av magasinet i Singapore, noe som LGBT-samfunnet ser rødt av.

I Singapore er det nemlig svært strenge regler når det gjelder homoseksualitet og det reageres derfor sterkt på hvorfor Paris ville ta del i å fronte magasinet i nettopp det landet, da hun har vært tydelig om sin legning.

MODELL: De siste årene har Paris Jackson gjort det stort som modell. Hun er avbildet på en rekke forsider. Foto: NTB Scanpix
MODELL: De siste årene har Paris Jackson gjort det stort som modell. Hun er avbildet på en rekke forsider. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paris har tidligere vært en viktig talsperson for LGBT-samfunnet, men nå er det ingen kjære mor for 20-åringen.

I en hissig artikkel, med overskriften «Paris Jacksons forside på Harper's Bazaar Singapore er hykleri», kom LGBT-bevegelsen med krass kritikk mot henne.

- Jeg er lei meg

I lys av uenighetene har Paris nå sett seg nødt til å kommentere saken, noe hun gjør i et lengre innlegg på Twitter.

«Jeg visste ikke, jeg beklager. Jeg var takknemlig for muligheten jeg fikk, men nå sletter jeg innlegget mitt. Jeg ønsker ikke å være en hykler eller såre noen. Min støtte overfor LGBT-bevegelsen kommer før min kjærlighet for mote og at jeg var takknemlig for sjansen jeg fikk. Nok en gang, jeg er lei meg», skriver hun.

I ettertid har Paris slettet innlegget på Instagram, hvor hun stolt viste frem forsiden. Til tross for at hun nå beklager overfor LGBT-medlemmer, lot hun ikke være med å svare på artikkelen deres.

«Jeg vil legge til at dersom et LGBT-medlem er på forsiden i et land som er imot homoseksualitet, så burde det feires. Er ikke det et steg fremover? Igjen, jeg er lei meg. Jeg mente ikke å være en hykler eller å såre noen. Men artikkelen er rett og slett latterlig», skriver hun videre.

Tidligere har den unge stjernen uttalt at hun vil bruke sin stemme for nettopp dette viktige temaet.

- Jeg skal bruke min stemme for dem som ikke har en, og kjempe for rettighetene som vi alle fortjener. Hver eneste kvinne som vandrer på vår jord, hver eneste mamma, hver eneste søster og hver eneste kjærlighet. Alle medlemmer i min kjære LGBT-bevegelse, hver eneste innvandrer, hvert eneste dyr og vekst, sa hun til The Mirror.

Saken fortsetter nedenfor.

Datet i skjul

I fjor begynte ryktene om Paris å svirre for fullt, etter at hun ifølge nettstedet Radar Online skulle ha møtt flere jenter i smug.

- Paris har ikke gjort det til noen hemmelighet at hun tidligere har forelsket seg i jenter, og at hun fortsatt vil ha mulighetene åpne, sa en kilde til nettstedet.

Kilden hevdet at hun traff jenter via datingapper, men at hun ikke ville gjøre et stort nummer ut av sin seksualitet.

- Hun vil ikke gjøre en stor greie ut av sin seksualitet. Hun mener at det er unødvendig å gjøre i 2017, men hun har det gøy og snakker med damer på nettet, fortsatte kilden.

Like før delte Paris ut en pris under GLAAD Awards, en prisutdeling rettet mot LGBT-personer.

LES OGSÅ: - Hun er fake