Neil Patrick Harris:

Legger seg flat etter grotesk spøk

Gammel Halloween-spøk slo feil.

OVER STREKEN: Neil Patrick Harris beklager seg etter en spøk om avdøde Amy Winehouse. Foto: Rick Davis/Splash News/NTB
OVER STREKEN: Neil Patrick Harris beklager seg etter en spøk om avdøde Amy Winehouse. Foto: Rick Davis/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I juli 2011 var det en hel verden som ble etterlatt i sjokk og sorg, etter at artist Amy Winehouse ble funnet død i sitt eget hjem i London. Hun ble bare 27 år gammel, og døde som følge av alkoholforgiftning.

Bare måneder senere, i november, feiret en rekke kjendiser Halloween. Noen valgte å hylle den avdøde sangeren under den store feiringen, mens andre valgte å dra det hele litt lenger.

Blant disse er skuespiller Neil Patrick Harris (48), som nå beklager oppførselen sin etter det tragiske dødsfallet.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

Beklager seg

Nylig har det nemlig dukket opp et gammel bilde fra Halloween-feiringen i 2011, hvor Harris og ektemannen David Burtka (46) hadde fått laget et kjøttfat. Fatet var designet til å likne Amy Winehouse.

- Et bilde fra en Halloween-fest jeg og ektemannen min var vertskap for for elleve år siden har nylig dukket opp igjen. Det var beklagelig, og det er fremdeles beklagelig nå, sa Harris i en uttalelse mandag denne uken til Entertainment Weekly.

Foto: Skjermdump
Foto: Skjermdump Vis mer

Han la også til at Winehouse var en «én gang i generasjonen-talent, og jeg beklager eventuelle skader dette bildet har forårsaket».

«Ser bra ut»

Det var i et innlegg på Twitter, som senere har blitt slettet, at Justin Mikita - som var på festen - publiserte et bilde av det svært grafiske kjøttfatet.

«Se hvem som dukket opp på Neil Patrick Harris og David Burtkas Halloween-fest i går kveld. Ser bra ut», sto det i Twitter-meldingen til bildet.

Fatet liknet en blodig versjon av den avdøde sangeren liggende på et obduksjonsbord, med en sigarett i munnen. På et lite kort på siden sto det «Amy Winehouses lik».

Justin Mikita (36) giftet seg med «Modern Family»-skuespiller Jesse Tyler Ferguson (46) i 2013.

SETT AV MILLIONER: Filmstjerna Will Smith og artist Jason Derulo har delt en video på Instagram, men fansen er usikre på om den er ekte eller bare en spøk. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Overrasker meg ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer