Legger seg flat etter denne videoen

«Two and a half men»-stjernens mor frykter for hans mentale helse etter Satan-kommentarene. Se video!

Se hele skandalevideoen øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Angus T. Jones (19) - kjent som Jake Harper i TV-serien «Two and a half men - sjokkerte tirsdag sine fans med å slakte programmet i et videointervju med sin lokale kirke.

Angus ber i intervjuet folk slutte å se på serien, som han beskriver som «søppel», og hevder det er Satan selv som står bak den. Han hevder også at han som en religiøs person ikke vil være med i serien lenger.

Se tekstet og redigert versjon av skandalevideoen her.

Legger seg flat

De oppsiktsvekkende kommentarene har ført til stor oppstandelse i USA, og nå har Angus rykket ut med en offentlig unnskyldning til «Two and a half men»-produsentene Chuck Lorre og Peter Roth.

- Chuck Lorre, Peter Roth og mange andre i Warner Bros. og CBS har gitt meg en av mine største opplevelser hittil i livet. Jeg takker dem for mulighetene de har gitt meg.

- Jeg beklager hvis mine uttalelser gir inntrykk av likegyldighet og mangel på respekt for mine kolleger. Det var aldri meningen,
sier Angus blant annet ifølge nettsiden TMZ.

Les hele beklagelsen her


Frykter for sønnens mentale helse

Angus' mor, Carey Jones, sier ifølge X17online at hun frykter for sønnens mentale helse og at han er i ferd med å bli hjernevasket av kirken Forerunner Christian Church.

- Jeg er redd for at kirken utnytter ham, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vil ikke være med på det lenger