BEKLAGER: Artisten Moby skriver i en beklagelse at han burde hatt en bedre dialog med Natalie Portman før boken hans ble sendt i trykken. Foto: NTB scanpix
BEKLAGER: Artisten Moby skriver i en beklagelse at han burde hatt en bedre dialog med Natalie Portman før boken hans ble sendt i trykken. Foto: NTB scanpixVis mer

Natalie Portman:

Legger seg flat etter datingflausen

- Jeg innser at kritikken er berettiget.

Forrige uke klarte artisten Moby (53) å skape overskrifter verden over, da han i sin selvbiografi «Then I Fell» kom med flere ubekreftede påstander om at han og skuespiller Natalie Portman (37) har vært romantisk involvert.

Påstanden ble deretter plukket opp av diverse medier, som fant historien forbløffende. Det er nærmere 14 år mellom de to stjernene, og at de to skal ha datet uten at noen fant ut av det, har overrasket fans i begge leire. Mindre oppmerksomhet ble det ikke av at Portman hardnakket hevdet at en slik romanse aldri hadde funnet sted.

Musikeren bestemte seg derimot for å stå på sitt - frem til nå. I et nytt innlegg legger han seg flat, i en tekst han har valgt å kalle «En unnskyldning fra Moby».

Forstår kritikken

Frem til søndag har Moby vært fast bestemt på at han sitter på den rette historien, mens skuespilleren husker feil. Han påsto at han datet «Black Swan»-stjernen i en periode på flere måneder etter at hun var ferdig på videregående, og at hun etter hvert dumpet ham.

Nå har han derimot valgt å beklage alt oppstyret, og sier at han burde ha involvert Portman mer i prosessen før boken ble publisert.

«Nå som litt tid har gått har jeg innsett at mye av kritikken angående delen om Natalie i boken min er berettiget», skriver han blant annet.

Artisten forteller i innlegget at han burde fortalt skuespilleren om intensjonen sin med boken, og at han burde respektert reaksjonen hennes - i stedet for å komme med forsvarstalen han altså publiserte forrige uke.

«Jeg beundrer Natalie for hennes intelligens, kreativitet og dyrevernsaktivisme, og jeg hater at jeg kanskje har skapt problemer for henne og hennes familie», står det i beklagelsen fra sangeren.

STOR ARTIST: Moby står blant annet bak låter som «Porcelain» og «Why Does My Heart Feel So Bad?». Foto: NTB Scanpix
STOR ARTIST: Moby står blant annet bak låter som «Porcelain» og «Why Does My Heart Feel So Bad?». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han poengterer også at aldersforskjellen kan ha hatt noe med utfallet å gjøre.

«Jeg anerkjenner også at jeg, på grunn av dynamikken vi hadde gitt vår aldersforskjell på nesten 14 år, burde oppført meg mer ansvarsfullt da vi møtte hverandre for nesten 20 år siden», avslutter stjernen.

Delte meninger

Innlegget har mottatt gode porsjoner med hat fra fansen, som mener at dette ikke er en ordentlig beklagelse. Enkelte vil helst se at han fjerner avsnittene omhandlende Portman fra boken totalt, og at han trekker tilbake påstandene om at de to hadde et forhold.

Uttalelsene hans speiler seg nemlig ikke, som nevnt, i skuespillerens uttalelser. I et større intervju med Harpers Bazaar fortalte 37-åringen at hun gjerne skulle hatt mulighet til å lese gjennom boka før den gikk i trykken, slik at hun kunne korrigert opplysningene.

IKKE ENIG: Natalie Portman kjenner seg ikke igjen i historien Moby har kommet med. Det gjør hun klinkende klart i et intervju med Harpers Bazaar. Foto: NTB scanpix
IKKE ENIG: Natalie Portman kjenner seg ikke igjen i historien Moby har kommet med. Det gjør hun klinkende klart i et intervju med Harpers Bazaar. Foto: NTB scanpix Vis mer

- At han bruker denne historien for å selge bøker er veldig forstyrrende. Det stemmer ikke, sa hun til magasinet.

37-åringen understreker at hun så vidt var fylt 18 år da hun møtte Moby - ikke 20, slik han har påstår.

- Jeg var fan og dro på en av konsertene hans da jeg nettopp hadde fullført videregående. Da vi møttes etter konserten sa han at vi burde være venner. Han dro på turné og jeg jobbet med en film, så vi møttes bare en håndfull ganger før jeg innså at han var en mye eldre mann som var interessert i meg på en måte som føltes upassende, sa Portman, og fortsatte:

- Jeg ble overrasket da jeg fikk høre at han karakteriserte den veldig korte tida jeg kjente ham som å date noen. Etter min hukommelse var han en mye eldre mann som var «creepy» mot en jente som akkurat hadde fullført videregående.

- Kanskje vi tar en sending nakne

- Kanskje vi tar en sending nakne

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

Slik er skandalestjernens gravide 18 år gamle kjæreste

Slik er skandalestjernens gravide 18 år gamle kjæreste

- Beskyldt flere ganger for å være utro

- Beskyldt flere ganger for å være utro

Feirer med nye bilder av prinsen

Feirer med nye bilder av prinsen

- Brudd etter to år for «Fifty Shades»-stjernen

- Brudd etter to år for «Fifty Shades»-stjernen

- Jeg tror dette kommer til å gå bra

- Jeg tror dette kommer til å gå bra

- Vi foraktet hverandre

- Vi foraktet hverandre

- Min første jobb var å vaske brystpumper

- Min første jobb var å vaske brystpumper

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder