Monica Nyhus:

Legger seg flat etter babyspøk

«Bloggerne»-profilens aprilsnarr falt ikke helt i smak hos folk på Instagram.

APRILSNARR: Christoffer og Monica Nyhus legger seg flate etter at de spøkte med at de venter sitt femte barn. Foto: TV 2
APRILSNARR: Christoffer og Monica Nyhus legger seg flate etter at de spøkte med at de venter sitt femte barn. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. april er dagen for spøk og skjemt, og mange klarer ikke å la dagen passere uten å ha servert en løgn eller to. Da influenser og «Bloggerne»-profil Monica Nyhus (33) og ektemannen Christoffer Nyhus (34) spøkte med at de ventet sitt femte barn, ble det imidlertid baluba i kommentarfeltet.

«Hemmeligheten er ute. Gleder oss til oktober», skrev 34-åringen til sine 142 000 følgere på Instagram torsdag ettermiddag. Noen timer seinere kom oppklaringen om at det hele bare var en god, gammeldags aprilsnarr.

- Det er jo en standard aprilsnarr å tulle med at man er gravid. Jeg våknet av at søsteren min hadde sendt et bilde av en positiv graviditetstest, og da fikk jeg også lyst til å spøke litt, forklarer Nyhus til Se og Hør.

Da innlegget omsider var ute, strømmet det inn med reaksjoner om at gravidspøken var smakløs, og at det viser mangel på respekt overfor kvinner som sliter med å få - eller har mistet - et barn.

«Bloggerne»-profilen beklager overfor alle som ble såret av spøken.

- Jeg tenkte ikke over at det kunne bli koblet opp til spontanaborter og kvinner som sliter med å få barn. Jeg skjønner at det kan være sårt for mange, men det var ikke min hensikt å krenke noen. Jeg legger meg flat, sier tv-profilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer