Robbie Williams:

Legger seg flat etter at han løy om Spice Girls-sex

Jeg sa fire av fem fordi det hørtes bra ut i spøken min, sier Robbie Williams.

KORT FLØRT: Robbie Williams og Geri Halliwell hadde et kortvarig forhold på begynnelsen av 2000-tallet. Her avbildet under «Brit Awards» I 2001 der «Feel»-sangeren vant pris som beste britiske mannlige artist. Foto: AP Photo / Max Nash
KORT FLØRT: Robbie Williams og Geri Halliwell hadde et kortvarig forhold på begynnelsen av 2000-tallet. Her avbildet under «Brit Awards» I 2001 der «Feel»-sangeren vant pris som beste britiske mannlige artist. Foto: AP Photo / Max Nash Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I 2004 skrøt sangstjernen Robbie Williams (43) av at han hadde ligget med fire av de fem medlemmene i den oppløste jentegruppa «Spice Girls».

I fjor navnga Williams kone, Ayda Field (38), flere av jentene da hun under et intervju med panelprogrammet «Loose Women» ​snakket om ektemannens gamle flammer.

Dette gikk ikke upåaktet hen hos krydderjentene, og både Melanie Brown (41), bedre kjent som Mel B, og Melanie Chisholm (42), Mel C, gikk hardt ut mot påstanden.

Williams kommentar for 13 år siden har med andre ord gitt ham mye trøbbel, noe han nå igjen tar opp i podcasten «Bizarre Life», ifølge News.com.au.

Saken fortsetter under bildet.

- Kjenner du til spøken? Jeg kommer til å fortelle den igjen, gjør jeg ikke? Jeg var på scenen og skulle synge låten «Back For Good», også sa jeg: «Jeg er veldig heldig fordi jeg er en av de eneste i verden som kan si at de har vært i Take That og med fire av fem av «Spice Girls»-jentene».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer