Robbie Williams:

Legger seg flat etter at han løy om Spice Girls-sex

Jeg sa fire av fem fordi det hørtes bra ut i spøken min, sier Robbie Williams.

KORT FLØRT: Robbie Williams og Geri Halliwell hadde et kortvarig forhold på begynnelsen av 2000-tallet. Her avbildet under «Brit Awards» I 2001 der «Feel»-sangeren vant pris som beste britiske mannlige artist. Foto: AP Photo / Max Nash
KORT FLØRT: Robbie Williams og Geri Halliwell hadde et kortvarig forhold på begynnelsen av 2000-tallet. Her avbildet under «Brit Awards» I 2001 der «Feel»-sangeren vant pris som beste britiske mannlige artist. Foto: AP Photo / Max Nash Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I 2004 skrøt sangstjernen Robbie Williams (43) av at han hadde ligget med fire av de fem medlemmene i den oppløste jentegruppa «Spice Girls».

I fjor navnga Williams kone, Ayda Field (38), flere av jentene da hun under et intervju med panelprogrammet «Loose Women» ​snakket om ektemannens gamle flammer.

Dette gikk ikke upåaktet hen hos krydderjentene, og både Melanie Brown (41), bedre kjent som Mel B, og Melanie Chisholm (42), Mel C, gikk hardt ut mot påstanden.

Williams kommentar for 13 år siden har med andre ord gitt ham mye trøbbel, noe han nå igjen tar opp i podcasten «Bizarre Life», ifølge News.com.au.

Saken fortsetter under bildet.

FIRE AV FEM?: Det har lenge vært spekulert i hvem av krydderjentene som manglet på Robbie Williams' liste over sengepartnere, men nå har det kommet frem at det ikke nødvendigvis bare er én av dem. Foto: NTB Scanpix
FIRE AV FEM?: Det har lenge vært spekulert i hvem av krydderjentene som manglet på Robbie Williams' liste over sengepartnere, men nå har det kommet frem at det ikke nødvendigvis bare er én av dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kjenner du til spøken? Jeg kommer til å fortelle den igjen, gjør jeg ikke? Jeg var på scenen og skulle synge låten «Back For Good», også sa jeg: «Jeg er veldig heldig fordi jeg er en av de eneste i verden som kan si at de har vært i Take That og med fire av fem av «Spice Girls»-jentene».

Robbie bekrefter i podcasten at han ikke har vært i nærheten av konen til fotballstjernen David Beckham, og hinter også om at det virkelige tallet Spice Girls-erobringer er mindre enn fire.

- Det har jeg ikke. Virkelig ikke. Jeg sa fire av fem fordi det hørtes bra ut i spøken min. Jeg tenker at dersom du sjekker etter, vet alle hvor mange det er, sier han.

Hadde et forhold

Hvem han har gått til sengs med vil han ikke navngi selv, men en av de fem medlemmene som kan bekreftes med sikkerhet er Geri «Ginger Spice» Halliwell (45). De to hadde et kort forhold på begynnelsen av 2000-tallet.

Geri har tidligere uttalt at Robbie reddet livet hennes da hun slet med bulimi og depresjon. Livet hennes var styrt av trening og dietter, og «Angels»-sangeren overtalte henne til å legge seg inn på en klinikk.

- Det reddet livet mitt. Robbie visste at jeg slet med bulimi, og sa at jeg måtte søke hjelp. Jeg er ham evig takknemlig, sa Halliwell til The Sun den gangen.

FLAUT: Under en konsert i Brisbane, Australia kom den 41 år gamle sangeren Robbie Williams med en flau sex-vits til en kvinnelig publikummer som viste seg å bare være 15 år gammel. Video: aussiefaraday / Youtube Vis mer Vis mer

Den tidligere «Take That»-stjernen hadde ikke like hyggelige ting å si om sin tidligere elsker, og beskrev i et intervju med en australsk radiokanal i 2014, forholdet som et feilgrep, i og med at det egentlig var Melanie Brown han ville ligge med.

- Det var et feilgrep at jeg hadde sex med Geri. Jeg skled og falt. Det var sånn jeg endte opp med penisen min i henne, sa sangstjernen og la til:

- Her kommer en beskjed til deg, Mel B. Du er den eneste fra «Spice Girls» jeg ville ha sex med. Det er helt sant.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Robbie Williams og Ayda Fields har vært gift i syv år og har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Robbie Williams og Ayda Fields har vært gift i syv år og har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2010 giftet Robbie Williams seg med Ayda Fields, og sammen har de barna Theodora (5) og Charlton (3).

Konstruert sexhistorie

Her til lands var han selv midtpunktet i en usann historie i 2004, da Lene Alexandra Øien og Aylar Lie påsto at sangeren hadde sjarmert dem i seng under et norgesbesøk.

Jentenes påstander fikk massiv medieoppmerksomhet, og superstjernens management avviste historien umiddelbart. Senere innrømmet både Lene Alexandra og Aylar at de diktet opp stuntet.

Året etter gjestet Robbie talkshowet «Skavlan», og ga ettertrykkelig uttrykk for at jentene var «to store løgnere», før han spøkefullt la til at han «ville ha ligget med dem».

LES OGSÅ: Gjør alt for å stoppe aldringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer