James Charles:

Legger seg flat etter anklager

Tar helomvending etter å ha nektet for «grooming».

BEKLAGER: I en 14 minutter lang video legger youtuber James Charles (21) seg helt flat. Video: Youtube / James Charles Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Youtuber James Charles (21) er blant de mest kjente internettpersonene i verden. Skjønnhetsinfluenseren har over 25 millioner abonnenter på YouTube, og tilsvarende på Instagram.

De siste ukene har han imidlertid vært i hardt vær etter anklager om flørting og seksuelle meldinger til mindreårige gutter. I California, hvor Charles bor, er den seksuelle lavalder 18 år.

En 16 år gammel gutt anklaget youtuberen for «grooming» og la ut flere skjermdump av det som skal ha vært interaksjonen mellom de to.

Charles selv hevdet da at gutten oppga alderen sin til å være 18 år, og at vedkommende hadde til hensikt å henge ham ut fra start.

Det er ikke første gang noen har gått ut og anklaget Charles for noe liknende.

Legger seg flat

Nå har imidlertid pipa fått en annen lyd. I en video på Youtube legger 21-åringen seg langflat og ber om unnskyldning fra følgerne sine.

- Først og fremst må jeg si unnskyld. Jeg skylder en massiv unnskyldning til alle jeg har såret, eller alle jeg gjorde ukomfortable med mine handlinger. Jeg vil gjøre det veldig, veldig klart at jeg forstår handlingene mine fullstendig og hvorfor de er gale. Det er ingen unnskyldninger for dem, og jeg har ikke tenkt til å lage noen, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer