Kanye West:

Legger seg flat: - Tilgi meg

Kanye West har trolig skapt mye hodebry for familien den siste uken. Nå beklager han.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken gikk Kanye West (43) ut i en hard og eksplosiv Twitter-tirade. Blant de mange meldingene han delte med sine 30,5 millioner følgere, fikk det han skrev om kona, Kim Kardashian West (39), mange til å sperre opp øynene.

Paret har vært gift siden 2014 og har fire barn sammen, men for få dager siden skrev han følgende:

«Jeg har prøvd å skille meg siden Kim møtte Meek (Mill, rapper, journ.anm.) på Waldorf-hotellet i forbindelse med 'fengselsreformen'.»

Nylig avslørte han også at abort ble vurdert da kona var gravid med parets første barn.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

Beklager

Natt til søndag, norsk tid, har imidlertid pipa fått en helt annen lyd på Twitter. Nå legger nemlig den mye omtalte rapperen seg flat, og beklager til 39-åringen.

«Jeg vil beklage til kona mi Kim for at jeg gikk offentlig med noe som er veldig privat. Jeg sto ikke opp for henne på samme måte som hun har gjort for meg», skriver han, og fortsetter:

«Til Kim vil jeg si at jeg vet jeg påførte deg smerte. Vær snill og tilgi meg. Takk for at du alltid er der for meg.»

Kim Kardashian West har så langt ikke besvart ektemannens meldinger offentlig.

Det er imidlertid ikke bare sin egen kone Kanye har gått hardt ut mot. I samme melding hvor han skrev at han forsøker å skille seg, fikk også svigermor Kris Jenner gjennomgå.

Hun ble nemlig omtalt som «Kris Jong-Un».

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Bekymret

Meldingene ble lagt ut onsdag morgen norsk tid, men ble raskt slettet. Han signerte også en melding med «den framtidige presidenten», som muligens betyr at han fortsatt ikke har gitt opp kampen om å stille som kandidat.

Kanye West og Kim Kardashian giftet seg i 2014, og har i løpet av ekteskapet fått fire barn. De er et av verdens mest offentlige par, og skaper kaos hvor enn de går. Hun som en av verdens best betalte realitystjerner, og han som en av verdens mest anerkjente rappere. Som duo har de blitt et superpar.

Selv om de begge har priset hverandre i intervjuer og offentlig tidligere, er det blitt hevdet fra ubekreftet hold flere ganger at det har vært trøbbel i paradis en stund.

Som nevnt tidligere har ikke 39-åringen uttalt seg i denne saken, men tidligere denne uken ble det kjent at hun skal være svært bekymret for ektemannen.

Vis mer

Kanye West kunne blant annet fortelle at kona har forsøkt å sende en lege for å se til ham.

«Kim prøvde å fly til Wyoming med en lege for å sperre meg inne, som i filmen 'Get Out', fordi jeg gråt om å ha reddet livet til dattera mi», skrev han på Twitter.

Grammy-vinneren har tidligere avslørt at han har diagnosen bipolar lidelse. Det gjorde han i forbindelse med lanseringen av albumet «Ye» under et intervju.

LES OGSÅ: Dette kan bli en realitet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer