LEGGER RESTAURANTPLANER PÅ IS: Eyvind Hellstrøm sier til Seher.no at han for øyeblikket ikke har noen planer om å starte opp for seg selv. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LEGGER RESTAURANTPLANER PÅ IS: Eyvind Hellstrøm sier til Seher.no at han for øyeblikket ikke har noen planer om å starte opp for seg selv. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Legger restaurantplanene på is

- Jeg trenger ikke bevise noe, sier Eyvind Hellstrøm.

SEHER.NO: Den tidligere kjøkkensjefen på gourmetrestauranten «Bagatelle», Eyvind Hellstrøm, har de siste årene gjort stor suksess som programleder på TV, blant annet i programmet «Hellstrøm rydder opp» - som torsdag hadde premiere på sin tredje sesong.

Men siden han overraskende sa opp sin stilling på Bagatelle i desember etter en krangel med eieren Christen Sveaas, har Hellstrøm ikke hatt noe eget restaurantkjøkken å holde orden på.

Etter den brå avskjeden hintet Hellstrøm i flere intervjuer om at han vurderte å starte en ny restaurant i løpet av kort tid, men nå avslører han til Seher.no at disse planene for tiden er lagt på is.

En av grunnene er 61-åringens travle kalender.

- Jeg vet at dersom jeg skal satse må jeg bruke all min tid på det. Samtidig har jeg drevet restaurant så lenge at jeg ikke trenger å bevise noe. Så for øyeblikket har jeg ingen planer, sier han til Seher.no.

I tillegg til mer jobbing med «Hellstrøm rydder opp», jobber Hellstrøm aktivt med en bok om blant annet det indre livet på Bagatelle.

- Det blir en historisk fortelling om det å drive restaurant. Planen er at den skal komme ut i oktober, sier han.

Se «Hellstrøm rydder opp» på TV3 torsdager 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette nektet Hellstrøm å spise