Tom Brady:

Legger opp

- På tide å fokusere min tid og energi på andre ting.

LEGENDE: Tom Brady har for lengst oppnådd legendestatus i amerikansk fotball. Her avbildet med kona Gisele Bündchen. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / NTB
LEGENDE: Tom Brady har for lengst oppnådd legendestatus i amerikansk fotball. Her avbildet med kona Gisele Bündchen. Foto: Marion Curtis / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tom Brady (44) annonserer på Instagram at han legger opp karrieren som amerikansk fotballspiller. 44-åringen er av de aller fleste anerkjent som den største amerikanske fotballspilleren noensinne.

I løpet av sin karriere har han slått rekorder satt av tidligere superstjerner Joe Namath, Joe Montana og Peyton Manning.

«Jeg har elsket min NFL-karriere, men nå er det på tide å fokusere min tid og energi på andre ting», skriver han i innlegget.

«Min karriere har vært en utrolig spennende reise, og vart mye lenger enn jeg kunne trodd. Mens jeg sitter her nå, tenker jeg på alle de fantastiske spillerne og trenerne jeg var privilegert nok til å spille med og mot».

«Jeg har reflektert mye den siste uken og har spurt meg selv vanskelige spørsmål. Jeg er så stolt av alt vi har oppnådd. Mine lagkamerater, trenere, motstandere og fans fortjener hundre prosent av meg, men akkurat nå er det bedre at jeg forlater banen til den neste generasjonen med atleter».

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady fikk nettet til å koke etter at han delte denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Tom Brady er den eneste spilleren i NFLs historie som står med hele syv NFL-titler. Seks av disse kom med New England Patriots, mens den siste kom i 2021-sesongen med Tampa Bay Buccaneers. Totalt ble det 22 sesonger i den amerikanske proffligaen for Brady.

Han har også blitt stemt frem som NFLs mest verdifulle spiller tre ganger. Sist gang Brady vant prisen var i 2017. Hans første var i 2007. Brady er den quarterbacken som totalt har kastet flest touchdowns i NFLs historie.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt mellom Gisele og Leonardo DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer