Victoria Beckham:

Legger ned Youtube-fiasko

Stjernen har gått i dundrende underskudd.

EVENTYRET OVER: I mars i år lanserte Victoria Beckham sitt nyeste prosjekt, en Youtube-kanal om mote. Nå er imidlertid eventyret over. Her er hun med ektemannen David. Foto: NTB Scanpix
EVENTYRET OVER: I mars i år lanserte Victoria Beckham sitt nyeste prosjekt, en Youtube-kanal om mote. Nå er imidlertid eventyret over. Her er hun med ektemannen David. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Victoria Beckham (45) er kjent for å ha mange jern i ilden. Ikke bare har hun vært gift med fotballstjernen David Beckham i hele 20 år, hun har også vært internasjonal popstjerne i Spice Girls, og var et stort 1990-tallsidol for mange unge jenter.

De siste årene har hun kanskje vært mest kjent for å designe sine egne kleskolleksjoner under merket som bærer hennes eget navn.

Svært mange kjendiser sverger til fotballfruens design, og på kundelisten står en rekke celebre navn, deriblant hertuginne Meghan (38), Lady Gaga (33) og Jennifer Lopez (50).

45-åringens nyeste prosjekt har imidlertid vært å etablere sin egen Youtube-kanal. Det gjorde hun i mars i år, men nå har det blitt kjent at Beckham etter knappe syv måneder har gitt opp Youtube-drømmen og lagt ned kanalen. Det skriver Daily Mail.

DÅRLIG INNTJENING: Stjernens Youtube-kanal skal ikke ha ført til særlig mye penger i kassa. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG INNTJENING: Stjernens Youtube-kanal skal ikke ha ført til særlig mye penger i kassa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tjente for lite

Kanalen ble lansert med stort oppstyr, og skulle i utgangspunktet være en møteplass for moteinteresserte mennesker - samtidig som følgerne kunne få et eksklusivt innblikk i Beckham-familiens privatliv.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Nå viser det seg imidlertid at kanalen på langt nær har blitt den suksessen som Victoria Beckham hadde håpet på. Kanalen har siden lanseringen fått drøye 100 000 følgere, men i løpet av de siste ukene har det ikke blitt lastet opp noen videoer på superstjernens Youtube-kanal.

Kanalen har gått med dundrende underskudd, og stjernen skal derfor ha besluttet å legge ned hele virksomheten.

Ifølge Daily Mail skal inntektene fra Youtube-kanalen ha vært 25 britiske pund om dagen - noe som tilsvarer om lag 280 norske kroner.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Den britiske avisen skriver videre at inntjeningen skal ha vært langt mindre enn utgiftene ved å produsere videoer - så man kan vel trygt si at Beckhams Youtube-drøm ble en eneste stor flopp.

- Victoria hadde det gøy med å filme videoene, men det var produksjonsomkostninger som ikke ble dekket av inntjeningen. Beslutningen er tatt for at alle nå skal kunne konsentrere seg om det som gagner forretningen hennes, forteller en kilde til Daily Mail.

Tapte hundrevis av millioner

Det er imidlertid ikke bare Beckhams Youtube-kanal som har vært et pengesluk for 45-åringen den siste tiden. Beckham har drevet sitt motefirma i elleve år, og i dag designer hun både kjoler, vesker, sminke og tilbehør. Likevel har hun slitt med et saftig underskudd.

I desember i fjor ble det nemlig kjent at Beckham hadde tapt hele 10,2 millioner pund på selskapet det siste året - noe som tilsvarer svimlende 110,5 millioner norske kroner.

Tross at merket går varmt hos internasjonale stjerner, og salget har økt med 17 prosent det siste året, ser det ut til at Spice Girls-stjernen ikke vil gå i pluss med det første.

Etter et tilsynelatende vanskelig år, har flere bak merket Victoria Beckham Limited uttalt at de dette året har fokusert på fremtidig vekst og suksess, ifølge The Guardian. De skal også ha fokusert på å bygge et godt team for å ta Beckhams design til nye høyder.

Verdens dyreste leilighet

Selv om moteselskapet ikke sørger for de største inntektene, lever ikke akkurat Beckham-paret noen nød. I august i år ble det nemlig kjent at ekteparet hadde kjøpt verdens dyreste leilighet - i Miami.

Det var spanske Marca som kunne avsløre nyheten. IfølgeThe Sun punget stjerneparet ut hele 36 millioner pund for leiligheten, noe som tilsvarer i overkant av 387 millioner norske kroner.

TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB Scanpix
TAKLEILIGHET: I den nye bygningen som takleiligheten til ekteparet befinner seg i finner man alt man måtte trenge for et behagelig liv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Leiligheten ligger i et av Miamis mest spektakulære områder - i en nybygget skyskraper som går under navnet Scorpion.

Bygningen er designet av arkitekten Zaha Hadid, og kan skilte med fasiliteter som basseng på taket, spa, juicebar, frisørsalong, treningssenter og helikopterparkering. Leiligheten har også havutsikt og store vinduer som strekker seg fra gulv til tak.

Stjerneparet var tidligere i sommer på jakt etter en bolig i Miami, ettersom David kommer til å tilbringe mye tid der i sin nye klubb, Inter Miami. Det har de nå funnet.

LES OGSÅ: - Meg og deg mot resten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer