LEGGES NED?: På sin bloggside skriver Helene Rask at hun antagelig må legge ned Rask Models på grunn av finanskrisen. Her er hun sammen med noen av modellene.  Foto: SCANPIX
LEGGES NED?: På sin bloggside skriver Helene Rask at hun antagelig må legge ned Rask Models på grunn av finanskrisen. Her er hun sammen med noen av modellene. Foto: SCANPIX Vis mer

Legger ned Rask Models

- Kroppen er sliten og jeg har ikke så mye mer å gi...

SEHER.NO: Det er mange som har merket finanskrisens inntog det siste året, og en rekke bedrifter og prosjekter har måtte nedlegges.

Nå ser det ut til at den økonomiske krisen også har satt sine spor i glamourmodellbransjen, noe modellmamma Helene Rask (28) har fått merke.

På sin bloggside forteller modellen at hun nå har planer om å legge modellbyrået sitt, Rask Models, på is, skriver VG.

" Det har vært et flott eventyr med Rask Models gjennom flere år. Det ser ut til at eventyret snart er slutt og at jeg gir meg etter serien. Kroppen er sliten og jeg har ikke så mye mer å gi dem", er blant det modellen skriver på nettsiden.

Ifølge Rask vil modellbyrået mest sannsynlig bli lagt ned etter at TVNorge har sendt dokumentarserien "Glamourjentene", som da handler om jentene i Rask Models.

"Det er med blandede følelser jeg nå trekker meg tilbake. Etter at finanskrisen gjorde sitt inntog her i landet har de gode oppdragene vi foretrekker forsvunnet og gjort markedet vesentlig annerledes. Oppdrag finnes det fremdeles, men ikke de gode med kvalitet over seg. De fleste vil ha gratis modeller og det blir det ikke butikk av. Endrer dette seg i fremtiden er jeg ikke fremmed for å gjennoppta virksomheten", skriver hun.

Rask har bygget opp Rask Models til å bli det største glamourmodellbyrået i landet. Firmaet ble startet i 2005 og har så langt vært en suksess.

- Det går veldig bra, og etterspørselen er stor. Jeg kan tross alt ikke leve av mine egne pupper og lår resten av livet, men jeg kan leve av andres, sa Rask til FHM i høst.

Men nå har altså modellmammaen planer om å satse på nye ting.

"Jeg er ved godt mot men vemodig er det så absolutt. En epoke er over og en ny begynner.
Mitt fokus fremover blir på musikk og et par andre prosjekter jeg jobber med",
avslutter hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Truet av beruset ekskjæreste!