Kristin Gjelsvik:

Legger ned nettbutikken på grunn av helsa

- Jeg er ingen «superwoman», sier kjendisbloggeren  til Seoghør.no. 

ARBEIDSJERN: Kristin Gjelsvik har hatt mange baller i lufta de siste årene, og nå har hun bestemt seg for å trappe ned. Foto: Andreas Fadum 
ARBEIDSJERN: Kristin Gjelsvik har hatt mange baller i lufta de siste årene, og nå har hun bestemt seg for å trappe ned. Foto: Andreas Fadum  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Etter at Kristin Gjelsvik deltok i «Paradise Hotel» i 2012, har hun gjort suksess både med bloggen og nettbutikken sin.

Hun har også åpnet en fysisk butikk på Grünerløkka, der hun selger klær og tilbehør fra sitt eget merke «StyleConnection».

Men suksessen har også satt sine merker på kroppen til den tidligere «Bloggerne»-profilen.

Tidligere denne måneden delte hun et innlegg på bloggen sin, der hun fortalte at hun har valgt å legge ned nettbutikken fordi det gikk utover helsa.

Overfor Seoghør.no forklarer hun at det rett og slett ble for mye å kombinere alle prosjektene hun har gående.

- Beslutningen var ikke mer alvorlig enn at jeg innså at døgnet ikke har mer enn 24 timer, og jeg er ingen «superwoman». Det ble rett og slett for mye, og da blir det halvveis i alle ledd, noe som er utrolig lite kult. Jeg måtte bare prioritere hva jeg følte var viktigst, og samle meg sammen litt, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

I PARADIS: Kristin Gjelsvik ble først et kjent fjes da hun deltok i reality-serien «Paradise Hotel» i 2012. Her avbildet med Dennis Poppe Thorsen, som hun i dag er forlovet med. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
I PARADIS: Kristin Gjelsvik ble først et kjent fjes da hun deltok i reality-serien «Paradise Hotel» i 2012. Her avbildet med Dennis Poppe Thorsen, som hun i dag er forlovet med. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Alt ble bare kaos

Etter å ha merket på kroppen at hun hadde tatt på seg for mye, bestemte hun seg for å ta tak i situasjonen.

- Jeg følte bare på at alt ble halvveis, og når man plutselig ikke får tid til å gjøre noe, og bare sitter som et spørsmålstegn, vet man ikke hvordan man skal gjøre det. Jeg kan bare sitte i en time og se ut i et rom og prøve å gripe tak i ting. Alt ble bare kaos, og nå skal jeg skrive bok i tillegg, noe som er veldig viktig for meg.

Gjesvik har nemlig nylig skrevet kontrakt med Cappelen Damm, og har dermed et stort skriveprosjekt foran seg.

- Boka kommer til å handle mye om kroppspress. Jeg vil ta rotta på hele blogg-Norge og si «f*ck off», sier hun til Seoghør.no.

- Det er ikke greit

Gjelsvik har flere ganger vist sitt brennende engasjement når det gjelder dagens skjønnhets- og kroppspress.

- Inngrep som Restylane og Botox normaliseres så til de grader av mange bloggere. Det er farlig, for bloggerne er jo de nye kjendisene og mange unge ser opp til dem. Mange unge i dag definerer suksess ut fra antall «likes» og plasseringer på topplistene, har hun tidligere sagt til Seoghør.no.

Bloggeren reagerer kraftig på at mange bloggere fremstiller kosmetiske inngrep som noe ekstra de unner seg, gjerne uten å ta opp de potensielle konsekvensene.

- Vi har fått en aksept for det, og det er ikke greit. Dessverre føler jeg meg ofte alene i denne kampen… Vi kan ikke normalisere dette. Jeg har snakket med unge jenter helt ned i tiårsalderen som vil endre utseendet sitt med det samme de blir gamle nok, det går ikke an. Nok er nok, sa hun.

Skal gifte seg

Det er ikke bare på det profesjonelle planet at Kristin Gjelsvik har grunner til å juble. I fjor forlovet hun seg med kjæresten Dennis Poppe Thorsen.

Frieriet fant sted mens paret, som møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012, var på ferie i Las Vegas.

Casino-eldoradoet Las Vegas har for øvrig en litt spesiell betydning for paret fra før. I fjor «giftet» de seg nemlig i en spontan seremoni i Syndens by foran kameraene i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet».

Klipp fra "Det beste vorspielet": Paradise-paret Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen gifter seg i Las Vegas. Vis mer

LES OGSÅ: Instagramstjerne sjekker inn på Paradise Hotel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer