Stina Bakken:

Legger ned bloggen etter elleve år

- Det er på tide å lukke et kapittel og starte på et nytt.

FERDIG: På Instagram avslører Stina Bakken at hun legger bloggkarrieren på hyllen. Foto: Privat
FERDIG: På Instagram avslører Stina Bakken at hun legger bloggkarrieren på hyllen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppblogger og tidligere «Farmen kjendis»-profil Stina Bakken (28) meddeler tirsdag kveld at hun legger ned både bloggen og YouTube-kanalen sin. Det kommer frem på influenserens private Instagram.

«Nå er det snart elleve år siden jeg startet å blogge. Det er på tide å lukke et kapittel og starte på et nytt», deler hun innledningsvis.

Videre skriver Bakken at hun i lang tid har prøvd å kombinere blogg, YouTube, Snapchat og Instagram, men at det aldri har blitt slik hun ønsket at det skulle være.

«Jeg har lyst til å lage mer videoer, vise mer av livet mitt og gjøre ting på en annerledes måte enn jeg har gjort i snart elleve år. Derfor har jeg bestemt meg for å SLUTTE med blogg og YouTube, og ha absolutt ALT av innholdet mitt her på Instagram», fortsetter hun.

Bakken legger ikke skjul på at hun gleder seg til å dele videoer om alt fra trening, til sminke og oppskrifter på Instagram i tiden fremover.

«Håper dere vil følge meg videre, og at dere er gira på et nytt og spennende kapittel», avslutter hun innlegget med.

Var ikke mentalt klar

Når Se og Hør slår på tråden til Bakken kan hun fortelle at hun har tenkt på dette i ett og et halvt år, men at hun ikke har vært mentalt klar for å legge bloggkarrieren på hyllen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer