Stina Bakken:

Legger ned bloggen etter elleve år

- Det er på tide å lukke et kapittel og starte på et nytt.

FERDIG: På Instagram avslører Stina Bakken at hun legger bloggkarrieren på hyllen. Foto: Privat
FERDIG: På Instagram avslører Stina Bakken at hun legger bloggkarrieren på hyllen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppblogger og tidligere «Farmen kjendis»-profil Stina Bakken (28) meddeler tirsdag kveld at hun legger ned både bloggen og YouTube-kanalen sin. Det kommer frem på influenserens private Instagram.

«Nå er det snart elleve år siden jeg startet å blogge. Det er på tide å lukke et kapittel og starte på et nytt», deler hun innledningsvis.

Videre skriver Bakken at hun i lang tid har prøvd å kombinere blogg, YouTube, Snapchat og Instagram, men at det aldri har blitt slik hun ønsket at det skulle være.

«Jeg har lyst til å lage mer videoer, vise mer av livet mitt og gjøre ting på en annerledes måte enn jeg har gjort i snart elleve år. Derfor har jeg bestemt meg for å SLUTTE med blogg og YouTube, og ha absolutt ALT av innholdet mitt her på Instagram», fortsetter hun.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

Bakken legger ikke skjul på at hun gleder seg til å dele videoer om alt fra trening, til sminke og oppskrifter på Instagram i tiden fremover.

«Håper dere vil følge meg videre, og at dere er gira på et nytt og spennende kapittel», avslutter hun innlegget med.

Var ikke mentalt klar

Når Se og Hør slår på tråden til Bakken kan hun fortelle at hun har tenkt på dette i ett og et halvt år, men at hun ikke har vært mentalt klar for å legge bloggkarrieren på hyllen.

- Jeg ble 28 år for litt siden, og da var det noe i hodet mitt som sa at det er på tide å gjøre noe nytt, forteller hun.

SATSER PÅ INSTAGRAM: Stina Bakken velger nå å jobbe for fullt med Instagram. Foto: Privat
SATSER PÅ INSTAGRAM: Stina Bakken velger nå å jobbe for fullt med Instagram. Foto: Privat Vis mer

Bakken innrømmer at hun sikkert kommer til å savne å blogge, men påpeker at hun fortsatt skal lage mye innhold på Instagram.

- Instagram-formatet er så mye bedre. Der kan jeg kombinere blogg, YouTube og SnapChat, forklarer hun videre.

FERDIG: Martine Lunde røper hvorfor hun ikke er med i den nyeste sesongen av «Bloggerne». Vis mer

28-åringen har allerede fått flere reaksjoner fra de over 58 0000 følgerne sine på Instagram, og flere synes det er vemodig at det ikke lenger skal komme nye innlegg på bloggen hennes.

- Folk synes det er trist, men gleder seg til å følge meg videre på Instagram. Det er veldig mange som har fulgt meg nå den siste timen, legger hun til.

Utsatte bryllupet

Stina Bakken har vært en kjent toppblogger her til lands, og har vært å finne på Blogg.no sin toppliste i flere år. På privaten er hun forlovet med Per Fredrik Åsly, bedre kjent som Pelle K.

Frieriet fant sted i en sesong av «Bloggerne», hvor Åsly gikk ned på ett kne på Times Square i New York. Når hun nå, tre år senere, får spørsmål om hvordan det står til med bryllupsplanleggingen, svarer hun:

FORLOVET: Per Fredrik Åsly og Stina Bakken ble nødt til å utsette bryllupet sitt. Foto: Privat
FORLOVET: Per Fredrik Åsly og Stina Bakken ble nødt til å utsette bryllupet sitt. Foto: Privat Vis mer

- Bryllupet ble jo først utsatt fordi vi ikke fikk det slik vi ønsket. Jeg hadde egentlig tenkt til å begynne å planlegge bryllupet i fjor, men så kom coronaen og jeg gidder ikke ha et bryllup hvor vi må ha på ansiktsmasker og ikke kan klemme hverandre.

- Så jeg har tenkt at vi venter med bryllupsplanleggingen til coronaen er litt mer under kontroll, legger hun til.

LES OGSÅ: YouTuberen avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer