Amber Heard:

Legger karrieren på hyllen

Skal ha flyttet til Spania.

INNGIKK FORLIK: Rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp ble mye omtalt. Foto: Giuseppe Cacae/AFP
INNGIKK FORLIK: Rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp ble mye omtalt. Foto: Giuseppe Cacae/AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer skapte rettssaken mellom det tidligere ekteparet Amber Heard (37) og Johnny Depp (59) overskrifter over hele verden.

Etter å ha saksøkt ekskona for ærekrenkelse, gikk Depp seirende ut av rettsaken. Siden da har det vært relativt stille rundt Heard, som tilsynelatende har trukket seg ut av rampelyset.

Like før jul ble det kjent at 37-åringen hadde vendt snuten mot Mallorca og levde under falskt navn.

Nå skal Heard offisielt ha lagt skuespillerkarrieren på hyllen. Ifølge Page Six har 37-åringen permanent flyttet til Spania sammen med datteren.

Ferdig i Hollywood

Ifølge en venn av Heard stortrives den tidligere skuespilleren med sin nye tilværelse.

- Hun er tospråklig og god i spansk. Amber er lykkelig der og ønsker å oppdra datteren borte fra alt bråket. Jeg tror ikke hun har noe hast med å returnere til Hollywood, sier en kilde til Page Six.

Det var i fjor sommer at Heard solgte huset sitt i Yucca Valley i California. Siden da skal hun ha blitt observert i Spania ved flere anledninger.

I oktober ble det kjent at 37-åringen leier en villa på Mallorca under et pseudonym. En butikkmedarbeider i området har tidligere uttalt at Heard er veldig hyggelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer