Legger ikke skjul på graviditeten

Playboy-stjernen Holly Madison benytter enhver anledning til å vise frem babymagen.

BLIR MAMMA: Holly Madison er tidligere Playboy-modell og Hugh Hefners ekskjæreste. Nå venter hun og kjæresten parets første barn. Foto: All Over Press
BLIR MAMMA: Holly Madison er tidligere Playboy-modell og Hugh Hefners ekskjæreste. Nå venter hun og kjæresten parets første barn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Playboy-modellen Holly Madison (32) er ikke som alle andre gravide kjendiser.

Hun elsker nemlig å vise frem babymagen!

Hun er ofte å se på rød løper i Hollywood, og benytter gladelig anledningen til å holde rundt den voksende magen, mens hun blir fotografert av paparazzifotografene.

32-åringen, som venter sitt første barn, er kjæreste med 38 år gamle Pasquale Rotella (38).

Ifølge Huffington Post er han administrerende direktør for Insomniac Events, som blant annet arrangerer musikkfestivalen Electric Daisy Carnival.

38-åringen har det siste året blitt anmeldt for å ha gjort underslag, samt indirekte å forårsaket to dødsfall under festivalen, og kan dermed vente seg en dom på minst 13 års fengsel hvis han blir funnet skyldig.

SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Men enn så lenge ser det ut til at paret nyter den lykkelige tiden, og ble kort tid etter graviditeten ble kjent fotografert mens de shoppet babyting i Hollywood.

I august 2001 ble det kjent at Madison var én av Playboy-konge Hugh Hefners (86) syv kjærester, men gjorde det slutt med ham i 2008.

- Jeg vil være sammen med noen jeg kan se for meg en fremtid sammen med. Hef og jeg kan ikke gifte oss og få barn, så det var gøy så lenge det varte, fortalte hun til Extra! den gang.

Madison og Rotella venter en jente avslørte den vordende faren på Twitter i midten av måneden.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Erik Solbakken blir pappa 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer