Henriette Steenstrup:

Legger ikke skjul på følelsene for sin nye kjæreste

Henriette Steenstrup klarer ikke holde seg seriøs når kjæresten blir nevnt.

NYFORELSKET: Komiker Henriette Steenstrup la ikke skjul på følelsene for den nye kjæresten da «God kveld Norge»s Dorthe Skappel var på besøk. Video: God Kveld Norge. Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I mars ble det kjent at Henriette Steenstrup (42) hadde funnet kjærligheten på nytt etter bruddet med ektemannen Fridtjov Såheim (49).

I kveldens sending av «God Kveld Norge» på TV 2 snakker hun ut om sin nye flamme, og legger ikke skjul på at hun er svært forelsket.

Som skuespiller og komiker har 42-åringen mange baller i lufta, og til tross for at hun er stormforelsket, takker hun eksmannen for hjelpen i en eller travel hverdag. Med to barn og karriere innrømmer hun at det går i ett.

- Man må ha en grei pappa til barna sine som stiller opp, og det har jeg jo, også må man ha en grei kjæreste og det har jeg.

Tuller med venninnen

Mye tyder på at komikeren ofte snakker om sin nye flamme og hun blir svært flau når navnet hans bringes opp i kveldens program.

Komiker og skuespiller John Brungot (40) tilbringer mye tid med Henriette, når de nå jobber sammen om et nytt show. Han legger ikke skjul på at hennes nye kjæreste ofte er et samtaleemne, og erter kollegaen og venninnen med at det kun er snakk om få minutter før hun nevner han igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer