NYFORELSKET: Komiker Henriette Steenstrup la ikke skjul på følelsene for den nye kjæresten da «God kveld Norge»s Dorthe Skappel var på besøk. Video: God Kveld Norge. Vis mer Vis mer

Henriette Steenstrup:

Legger ikke skjul på følelsene for sin nye kjæreste

Henriette Steenstrup klarer ikke holde seg seriøs når kjæresten blir nevnt.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I mars ble det kjent at Henriette Steenstrup (42) hadde funnet kjærligheten på nytt etter bruddet med ektemannen Fridtjov Såheim (49).

I kveldens sending av «God Kveld Norge» på TV 2 snakker hun ut om sin nye flamme, og legger ikke skjul på at hun er svært forelsket.

Som skuespiller og komiker har 42-åringen mange baller i lufta, og til tross for at hun er stormforelsket, takker hun eksmannen for hjelpen i en eller travel hverdag. Med to barn og karriere innrømmer hun at det går i ett.

- Man må ha en grei pappa til barna sine som stiller opp, og det har jeg jo, også må man ha en grei kjæreste og det har jeg.

Tuller med venninnen

Mye tyder på at komikeren ofte snakker om sin nye flamme og hun blir svært flau når navnet hans bringes opp i kveldens program.

Komiker og skuespiller John Brungot (40) tilbringer mye tid med Henriette, når de nå jobber sammen om et nytt show. Han legger ikke skjul på at hennes nye kjæreste ofte er et samtaleemne, og erter kollegaen og venninnen med at det kun er snakk om få minutter før hun nevner han igjen.

- Fire sekunder før du snakker om Rune igjen, sier 40-åringen og ler.

Da nyheten kom om at Henriette og Fridtjov skulle skille lag etter ti år som ektepar, var duoen tydelige på at de skilles som gode venner og kolleger.

Saken fortsetter nedenfor.

Flyttet inn i samme nabolag

I et stort portrettintervju med Dagbladet Magasinet fortalte 42-åringen at hun og ektemannen gled fra hverandre som kjærester over en lang periode.

Og etter at hun ble nysingel som 42-åring, fant skuespilleren og komikeren ut at hun skulle være på masse på datingtjenesten Tinder og leve alene. Slik gikk det imidlertid ikke.

Til Dagbladet Magasinet fortalte hun at det var i et forsøk på å finne en date til sin venninne, at hun først begynte å omgås sin nye kjæreste, som tidligere var en perifer bekjent.

<strong>GOD TONE:</strong> Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim er fortsatt kolleger. Her avbildet da de spilte sammen i «Brødrene Karamasov» på Nationaltheatret. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GOD TONE: Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim er fortsatt kolleger. Her avbildet da de spilte sammen i «Brødrene Karamasov» på Nationaltheatret. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

- Nei, han skal jeg ha for meg selv. Jeg orker ikke sånn George Clooney-hyling utenfor huset hans, sa hun lattermildt til avisen.

Fridtjof Såheim har tidligere blitt intervjuet om kona Henriette Steenstrup´s karakter "Edel". Vis mer Vis mer

Etter bruddet med ektemannen solgte de sin villa på Nordberg i Oslo og kjøpte hver sine nye boliger - i samme nabolag.

Henriette og Fridtjov ønsket å bli boende i samme område av hensyn til barna:

- Det er jo dem vi tenker mest på. Vi har delt omsorgen 50-50, og har barna annenhver uke, har Henriette tidligere uttalt i et større intervju med Dagbladet.

- Jeg har stor respekt for Fridtjov. Jeg liker ham, vi er gode venner, men vi er ikke det paret folk tenker at de vil være. Vi kommer til å blomstre mer når vi ikke er sammen, la hun til den gangen.

«God Kveld Norge» sendes på TV 2 lørdager klokken 22.15.

LES OGSÅ: - Jeg klarer ikke slippe ham fri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer