Legger ikke musikken på hylla likevel

- Fem år? Si heller fem dager, sier Adele nå.

FORELSKET: Adele legger ikke skjul på at hun er hodestups forelsket i sin nye kjæreste Simon Konecki. Foto: All Over Press
FORELSKET: Adele legger ikke skjul på at hun er hodestups forelsket i sin nye kjæreste Simon Konecki. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Adele (23) sjokkerte fansen da hun etter å ha håvet inn hele seks priser på årets Grammy-galla, signaliserte at hun ville ta en pause på fire-fem år fra musikken.

Grunnen er at Adele ville satse alt på forholdet med sin nye kjæreste Simon Konecki.

Nå gjør imidlertid «Someone like you»-sangerinnen helomvending.

På sin blogg sier hun at hun ikke klarte å holde seg unna musikken mer i fem dager.

«Jeg har hatt noen dager fri nå, så er det Brit Awards her hjemme og deretter rett i studio. BOYAHH! Fem år? Si heller fem dager!» skriver hun.


Adele er imidlertid ikke i tvil om at hun vil strekke seg langt for å bevare forholdet til Simon.

- Han er fantastisk. Han er stolt av meg, men bryr seg ikke om hva jeg driver med eller hva andre mennesker tenker. Han passer på meg og jeg tror ikke jeg ville kommet meg gjennom halsoperasjonen om det ikke var for ham, sier hun til amerikanske Vogue.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Håvet inn priser med ny sveis

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer